Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 178) - diskuze

Přidat nový příspěvek
  • Tak jsem si níže vypsala, jaké jsem čuně, ale mám jednu úchylku, kterou jsem naučila dceru i manžela.
    Normálně tabulku čokolády nebo oplatek, třeba Tatranky jsou výborné si dám do mražáku, stačí chvilička a pak to křoupu. To je dobrůtka. Navedlo mě k tomu to, že když bylo moc horko, nechutnaly mě oplatky s rozteklou náplní  .
    polova   | 04.04.2012 13:27:18 | Reakcí: 7, poslední: 05.04.2012 20:30:05
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Díky za vaše "úchylky"
    Jsem se tady hezky posmála, co všechno jsme schopné sníst. A nejvíc mě dostalo to syrové maso a mouka.    Tedy, tatarák si dám s chutí i já, ale ďobat do míchanice na játrové knedlíčky nebo jíst syrová játra, kam se na vás hrabu.     
    Evulik25   | 03.04.2012 17:19:22 | Reakcí: 18, poslední: 05.04.2012 20:30:35
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Díky za vaše \
           
      tygřímáma   | 03.04.2012 17:31:13
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Díky za vaše \
      Evi,jsme partička úchyláků 
      tygřímáma   | 03.04.2012 19:27:54
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Díky za vaše \
      Víš co jsem dělala jako děcko? Jak jsou takové ty 4 dózy v kredenci, cukr, mouka, sůl a strouhanka, to bývala klasika asi vude, tak jsem si dala do pusy po jedné lžičce všechno dohromady... A ještě jsem pila olej  . To jsem tam nepsala.
      polova   | 04.04.2012 08:41:27
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Díky za vaše \
      Jo a ještě jedna:
      Miluju syrový ušlehaný bílkový sníh, klidně i samotný neslazený:-))).
      polova   | 04.04.2012 08:44:22
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Díky za vaše \
      teda řeknu ti, mě se občas u něčeho i zvednul kufr        já jsem žabař proti někomu. Polova jednoznačně vede. Nejvíc mě dostaly syr.játra a samotná mouka             
      lucie73   | 04.04.2012 09:51:25
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Díky za vaše \
      do syrových jater nebo masa bych taky nekousala, ale tu směs na knedlíčky játrový zkus, je to taková dobrota   že jsem to naučila už i manžela. Jinak syrové těsta mám taky ráda. Manžel jí syrové brambory, zakousne si třeba půlku cibule nebo jí samotnej česnek.
      corelia   | 04.04.2012 11:22:16
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Díky za vaše \
      jak jsem si to tak přečetla, tak jsem asi bez úchylky. když nepočítáme, že se pravidelně přejídám..
      u některých "úchylek" se mi udělalo až mírně nevolno, brrr, syrový játra... 
      zuzka83   | 05.04.2012 14:07:37
      Reagovat | URL příspěvku
  • pod co
    Pod co všechno si dáváte máslo, nebo margarin, když si mažete něčím pečivo?
    Já teda pod paštiku, tavený sýr-z toho manžel nechápe. Jinak jasně, že pod plátkový sýr, salám atd....je to normální.
    foREVer   | 03.04.2012 16:54:25 | Reakcí: 18, poslední: 05.04.2012 14:11:36
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      Jarin to dělá jak ty a já taky nechápu máslo pod paštikou nebo taveným sýrem     Já si máslo nebo margarín mažu jen na čerstvě upečenej chleba a to můžu jíst samotné, ani nemusím to máslo solit. Ještě si teda dávám máslo pod marmeládu :)
      Gastrica   | 03.04.2012 17:04:15
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: pod co
        V práci pečem i tmavé dalamánky, tak na ten si ráno dávám máslo, více nepotřebuju, je to supeeer:-)
        Ty si někdy solíš máslo? Já ne, mě by to vadilo.
        foREVer   | 03.04.2012 17:09:27
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      Pod nic,no jsu dietář.Ja nejím ani to co se dáva na to.A i ten chleba jen výjmečně.
      Dávala bych pod tvrdý sýr nebo marmeládu.Taková vánočka s maslíčkem a povidlama. 
      Honafa   | 03.04.2012 17:07:09
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      Když mám čerstvé pečivo tak pod nic, jinak téměř pod všechno. 
      Evulik25   | 03.04.2012 17:17:01
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      Já pod taveňák a a paštiku nééééééééé.
      tygřímáma   | 03.04.2012 17:32:35
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      A já prase prasácký si dávám pod paštiku taveňák,to je teprv dobrota-nejlíp pod játrovku....bóže teď mám chuť
      Andělka   | 03.04.2012 19:55:44
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      Tak máslo dávám jen chlapům pod salám a nebo tvrdý sýr.
      zanlena   | 03.04.2012 21:56:01
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      to dělám taky, mě to bez másla přijde takový suchý... a rohlik s máslem a paštikou mám ráda navíc i plátkový sýr...
      chezzie   | 03.04.2012 22:11:49
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      Všude. Ale takový ten mazací vodnatý margarín. Ze dvou důvodů: Kostka 82% másla je strašně drahá sranda na to, abych to na posezení sežrala samotné, čehož já prostě schopna jsem:-))). A ten druhý důvod je, že Honzík jede na rohlíku s máslem a ty více tukové se mu špatně mažou.
      polova   | 04.04.2012 08:51:55
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      pod vsechno 
      Liberte   | 04.04.2012 09:09:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      pod tavenak a pastiku ne,jinak pod vse ostatni  
      plaz   | 04.04.2012 20:08:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      Náš děda si maže máslo i na tatranku.
      nadule1   | 05.04.2012 11:00:42
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      dávám si máslo pod marmeládu, med, tvrdý sýr nebo salám. Pod taveňák ani paštiku ne. Rohlík s máslem a solí je výbornej. Když je čerstvej. Jinak namazat si vánočku to mě zas naopak neláká. Tu nejradši suchou. A máslo na tatranku to by mě nenapadlo ani ve snu....     
      corelia   | 05.04.2012 12:25:55
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: pod co
      já teď jedla paštiku asi po sto letech a namazala jsem si pod ni tlustou vrstvu obyčejnýho másla. cítila jsem velkou potřebu, ale cosi mi říkalo, že to s těma tukama přeháním       
      pod taveňák bych nemazala, jinak pod všechno.
      zuzka83   | 05.04.2012 14:11:36
      Reagovat | URL příspěvku
  • Úchylka
    Máte nějakou zvláštní úchylku v jídle, třeba že dané jídlo dokážete sníst jen vy nebo nějakou šílenou kombinaci? Já třeba nechápu, že Lojza jí hranolky s hořčicí, já bych to nedala. On se zase diví, že mám ráda k jitrnici rohlík.    Nebo si občas uříznu kousíček dobrého másla a sním ho jen tak holé. 
    Evulik25   | 03.04.2012 09:58:06 | Reakcí: 40, poslední: 06.04.2012 17:06:23
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Jarda si do všeho cpe kečup, čímž mě vyloženě štve a zároveň uráží. Já totiž třeba udělám výbornou smetanovou omáčku k pečeným bramborám a on do toho naháže stejně kečup   Jinak moje úchylka jsou asi bramboráky s moučkovým cukrem :)
      Gastrica   | 03.04.2012 10:03:40
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Klidně sním kousek (i větší kus) syrového masa-hovězí,vepřové.Ke mě můj nick sedí 
      tygřímáma   | 03.04.2012 10:09:35
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Hranolky s hořticí,to je mazec,to zkusím.
      Kámoška jedla tatarku lžičkou s rohlíkem.
      Ja u sebe nevím-možná,že do všeho cpu tvaroh.
      Honafa   | 03.04.2012 12:31:17
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        Když je ta hořčice dobrá (třeba dijonská) a hranolky taky, tak to není špatné. Tady se to tak jí normálně. Samozřejmě majoneza vede.
        SaraK   | 04.04.2012 17:34:42
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      rohlik,horka cokolada a kysele jablko..vse spolu jako sendvic, dale bageta nacpana hranolky a platkem syra,smazeny syr jedine s dzemy,nejradeji rybizovy,camembert s brusinkovym
      Liberte   | 03.04.2012 12:44:56
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        Ne, že bych to tak jedla běžně, ale taky už jsem si to nějak pohromadě dala a nic špatného na tom nevidím nebo úchylného. Bageta, nacpaná hranolky a masem je typicky belgické jídlo - mitraette. A ty sýry se sladkým to se taky dobře chuťově doplňuje. Podle mě úchylné není ani jedno.  
        SaraK   | 04.04.2012 18:08:07
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      tak ja tu budu asi za jedinou "normalni",hihi      
      plaz   | 03.04.2012 12:47:29
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      no tak já mám asi velmi zajímavou kombinaci, všechno jsem schopná zapít mlékem 
      Zuzbr   | 03.04.2012 13:04:54
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      hm... nevím žádná šílená kombinace mě nenapadá. Ale miluju těsto na játrové knedlíčky. Minule jsem dělala nudlovou polévku s játrovými knedlíčky a celé to těsto jsem sežrala syrové   . Jinak jsem znala jednu holku co měla ráda krajíc chleba pokapanej magi. Fuj. Jinak mě nic nenapadá.
      corelia   | 03.04.2012 13:09:01
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        Uf, syrová játra mě děsí  . Ale to magi si dávám i já a to na topinky a je to vážně mňamka, i když to u nás doma nikdo nechápe.
        Martina85   | 04.04.2012 09:50:15
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Jsem extra úchylák a prase. Já vařím a najím se syrových přísad. Sádlo, máslo, mouka(hrubá, jak není spokojím se s polohrubou, ale ta není tak dobrá) po lžičkách, syrové hranolky, syrové brambory, 100% tuk. Toho je spousty, co tak jím, ale teda co nepozřu syrové je jakékoliv maso, to fakt nedám  .
      polova   | 03.04.2012 13:15:49
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      když koupím čerstvá játra nedělá mi problém se do nich zakousnout,na zabijačce jsem je uždibovala,uždibovala....až jsem skoro půlku sežrala 
      Miluju polosyrové steaky a tatarák můžu mít děnně, jím ho lžičkou a bez topinek..stejně tak dokážu namíchat tatarák z 300g lososa a sežrat ho úplně sama...a taky mi chutná osolenej citron,jen tak ho rozkrojit na čtvrtky,osolit a vykousnout....ale žádný prasárny nedělám 
      Andělka   | 03.04.2012 14:23:51
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Hranolka s hořčicí nemusí být špatná, to musím zkusit :-D A máslo pokaždé, když si mažu tak kousek uždibnu :-)

      Jinak já ani nevím, jestli jím nějaké prasárny, snad jen kolegyně ze mě v práci nemohla, jak jsem si dala kari rýži s dušenou mrkví, ale to je myslím v poho :-)
      foREVer   | 03.04.2012 16:52:06
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        Madaři jí rýži k smaženému sýru.
        Honafa   | 03.04.2012 17:11:36
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Úchylka
          Já ji jím snad ke všemu, co se dá, možná, že kdybych měla ráda smažák, tak bych si dala i k tomu :-D
          U nás v práci si Poláci dávají rýži k zelí:-)
          foREVer   | 03.04.2012 17:13:44
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Úchylka
          my jimeryzi klidne i krybim prstum a kurecim nugetkam..je to moc dobre
          Liberte   | 04.04.2012 09:08:43
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Hranolky s hořčicí jsou mňamka. Moje úchylka je těsto do jakékoliv buchty, ať už kynuté nebo takuté jako na bábovku ochutnávám zasyrova a nemůžu přestat :D
      luciasek84   | 03.04.2012 19:17:50
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        Já to tak mám s posypkou na koláče.   
        Evulik25   | 03.04.2012 19:31:29
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        No to jsem pozapoměla. Palačinek jsem se najedla za syrova. Když jsem pekla na Vánoce... Jednou jsem se těch všech těst tak přežrala, až mě dva dny bolelo břicho, tak už si dávám pozor    , s kynutým to bylo obdobně a listové... To mě taky nedělá problém. Evulík píše tu posypku... No to je taky něco... Holt výše jsem psala, že jsem prase    .
        polova   | 04.04.2012 08:35:43
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Úchylka
          Oooo palačinky, to mi ani nemluv... já se divím že ještě nemám 4 salmonelozy za sebou   Z kynutého těsta je mi taky pěkně blbě druhý den, no, ale neochutnej to, že jo   Syrové brambory jí moje sestra. Já ráda tatarák, ale syrová játra bych prostě do pusy nevzala  
          luciasek84   | 04.04.2012 08:38:24
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      tak syrové ochutnám jenom brambory a občas olíznu žloutky s cukrem když dělám buchtu, ale fakt jen olíznu. Jím teda tatarák, ale musím si opakovat že to není syrové maso      moje maminka dělala škubánky s mákem do hlub.talíře a zalilo to celé mlékem. Mák plaval a vypadalo to děsně     
      lucie73   | 04.04.2012 09:48:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      tak to jsem ráda, že syrová játra nejím jen já   , já je miluju, a taky syrový žloutek bych mohla jíst pořád   , a taky si ráda uvařím králičí hlavy a uňoumávám z nich masíčko a mozek   - to je laskomina  
      HankaŽ   | 05.04.2012 07:55:06
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        králičí hlavičky,mňááám a ještě morkový kosti-vydloubnout,osolit a s chlebem 
        Andělka   | 06.04.2012 11:14:19
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Tak teď trochu nevím, jestli nejsem úchyl já, když nic úchylného nedělám.
      Syrové těsto nelížu, syrové maso neochutnávám, tatarák teda sním, to zase jo. Hořčici s hranolkama nejím. Kečup do jídla neleju, magi na chleba taky ne. Já ani ty syrový brambory nechutnám. No fakt mě nic nenapadá. Jo vím!! Piju lák z okurek. Je to dost úchylný? Já chci do party.. :DDD
      nadule1   | 05.04.2012 10:59:48
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        já myslím, že tě zachraňuje děda s tatrankou a máslem :-)))))
        corelia   | 05.04.2012 12:27:01
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Úchylka
        Jo, lák, ten mi šmakoval, když jsem čekala Míšu.    Úchylné to určitě trošku je, i když v porovnání s ostatními jsme prostě žabaři.     
        Evulik25   | 05.04.2012 20:32:40
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Úchylka
      Hranolky s horčicí si taky dávám, teda většinou jen když není po ruce tatarka. Občas sním i kousek samotného másla, nebo trojúhelník sýru. Mám ráda těsto na buchty, cukroví, tatarák, kus syrového masa nebo krvavý biftek bych ale nedala. Jinak jsou moje kombinace leckdy šílené, čokoládu zajím slanýma brambůrkama a zapiju mlíkem:-)Mlíko můžu tak nějak ke všemu
      káče   | 05.04.2012 22:06:41
      Reagovat | URL příspěvku
  • Už nevím co vařit....
    Mamky co vaříte na oběd 3.a víc letým prckům? Budu vděčná za jakýkoli tip nebo recept, ať už na polévku nebo na druhé jídlo.
    Jana.K   | 03.04.2012 08:40:39 | Reakcí: 9, poslední: 04.04.2012 08:46:24
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Už nevím co vařit....
      normalne vse co jime my...pokud nechce,ma holt trochu smulu...a nebo detskou kasi...
      Liberte   | 03.04.2012 09:56:03
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Už nevím co vařit....
      tříletýmu děcku už normální dospěláckou stravu, jen míň osolenou a okořeněnou. Já nevařím speciálně už ani pro roční dítě, normálně má naše obědy, jen neochucené.
      Gastrica   | 03.04.2012 10:04:54
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Už nevím co vařit....
        Vařím dospělácké jídla, nebudu tak velké holce dělat spešl jídlo, jen mám pocit, že vařím dokola pořád to samé, tak jsem si říkala, že mi napíšete, co jim s oblibou vaříte, abych měla inspiraci.
        Jana.K   | 03.04.2012 12:48:33
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Už nevím co vařit....
          jo takhle, já to pochopila, že vaříš pořád zvlášť :) No tak já dělám třeba rybu na rajčatech s bramborem (do pekáče cibuli, brambor, rajčata, rybu, rajčata, brambor). Hodím to zapíct s trochou másla a trochu posolím trochu rybu a je to mňamka. Nebo dělám jakékoliv omáčky i ze smetany (špenátovou, jemnou sýrovou, svíčkovou, kuře na smetaně atd.), Většinou podávám s nudlema nebo domácíma bramborovýma nokama. Když dělám pro nás třeba rizoto, tak jí jenom trochu oddělám a udělám jí k tomu hodně šťávy, protože rizoto je takové suché a já sama to pomalu musím zapíjet, abych to snědla :) Jinak nejradši dělám masové omáčky třeba s bramborovou kaší, to jí šmakuje asi nejvíc a není to těžké na přípravu. Nevím, co bych víc měla vymýšlet, já ani pro nás nedělám žádné speciality :)
          Gastrica   | 03.04.2012 14:56:47
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Už nevím co vařit....
          Zavzpomínám, co jsem dělala často, když jsem byla s malýma doma:
          -kuře/vepřové na paprice s těstovinama
          -pečené kuře s bramborovou kaší
          -maso jen s přírodní omáčkou a rýží
          -rizoto
          -zapečené těstoviny
          -brambory zapečené s masem a se šlehačkou
          -rajskou
          -sýrová omáčka
          -polévky od vývaru, přes rajskou, frankfurtskou, cuketovou, zeleninovou, brokolicovou....
          No, bylo toho dost, hodně jsem měla svých věcí vymyšlených, prostě jsem jen dala dusit maso na cibulku, a pak jsem do té šťávy ke konci různě přidala cokoliv jsem zrovna měla doma. Je toho strašně moc, co se dá udělat.
          foREVer   | 03.04.2012 17:00:47
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Už nevím co vařit....
      plátky brambor plus plátky mrkve plus kuřecí maso naskládat do pekáčku, osolit a zalít šlehačkou. Upíct.
      Plátky masa osolit, obalit v hladké mouce a dusit na pánvi s troškou vody, a třeba i houbama a k tomu brambor nebo kaše.
      Dušená zelenina (mrkev, hrášek, brokolice,...)s kostkami masa a k tomu těstoviny.
      Pečené kuřecí stehno, špenát, bramborový špalíčky.
      Zapečené rybí filé (třeba treska) s plátkem sýra a vajíčkem k tomu brambor.
      Rizoto na tisíc způsobů.
      Červená (nebo i klasická) čočka s volským okem.
      Koprovka s knedlíkem.
      Rajská s knedlíkem nebo těstovinama.
      Jinak tě chápu, taky mi připadá, že mi dochází fantazie.
      corelia   | 03.04.2012 13:14:59
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Už nevím co vařit....
      Už dělám to stekný jako nám, jen omezuju množství koření a soli, to si pak každý dle chuti dodělá na talíři.
      Ady.S   | 03.04.2012 18:17:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Už nevím co vařit....
      Pokud ti dochází inspirace tak koukni o kolonku níž Co dneas vařím já? Třeba tam najdeš inspiraci.
      zanlena   | 03.04.2012 21:58:14
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Už nevím co vařit....
      Holky díky moc!  
      Jana.K   | 04.04.2012 08:46:24
      Reagovat | URL příspěvku
  • Kopr
    Holky co děláte nebo do čeho přidáváte kopr kromě koprovky, kysela, lososové pomazánky? Nějak jsem se v obchodě pomotala a myslela jsem si v tu chvíli..že jeden salát je z okurky, jogurtu a kopru..večer jsem si ale uvědomila, že jsem to dost popletla, že je tam okurka, jogurt a máta a díky ní je to takové svěží. Jí se k indickému kuřeti tandori. No, to jsem odbočila. Mám tady teda balíček kopru a nevím, co s ní. Kyselo jsem dělala před 14 dny, v neděli jsme měli hutnou houbovku, takže s omáčkou taky neuspěju a dneska byly krevety, takže težko budu dělat hned pomazánku s lososem. Pomoooc. Mohla bych ho asi zamrazit, ale zatím s tím mám špatné zkušenosti. Máta rozmražená byla teda skoro nepoužitelná a naprosto zdechlá.. 
    SaraK   | 02.04.2012 21:11:13 | Reakcí: 17, poslední: 03.04.2012 13:00:00
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      Správně se má dávát i do tzatziků, občas ho tam dávám nebo mám ráda zelný salát s koprem.
      Evulik25   | 02.04.2012 21:20:02
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Kopr
          Tak tzaziky jsem dneska měla, ale já si kupuju jedny výborné řecké. Tu chuť prostě ani nezkouším napodobovat. Tak ty mi taky nějak odpadly.   Je, fakt že ten salát dělá moje máma, ale nikdy mi nijak zvlášť nechutnal a nevím, jestli bych teda snědla hlávku salátu. A je hodně nadýmací a Aleš nemá rád salát ani ledový, natož čínský zelí nebo jak se tomu říká. Ale děkuju za nasměrování.
        SaraK   | 02.04.2012 21:31:15
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      Jo a nevím, jestli jsi v aktuálně nepřehlédla mé srdečné poděkování za nádherné velikonoční přáníčko, tak pro jistotu píšu i sem.  A přeji krásné velikonoce i vám!   
      Evulik25   | 02.04.2012 21:21:23
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Kopr
        Evulíku, četla jsem a myslela, že jsem i odpověděla něco ve smyslu, že jsem ráda, že Ti udělalo radost a že jsem měla strach, aby vůbec došlo, že se mi zdálo, že to hodně trvá. A že budu muset poslat pro jistotu ještě druhé. Tak nevím, kam jsem to teda vlastně napsala.  
        SaraK   | 02.04.2012 21:28:34
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      Nemrazit,ale usušit.Nebo si to přidej do nějakého masla,nevím jestli tam máte pomazánkové.
      Honafa   | 02.04.2012 21:28:37
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      tak si ho dej do mrazáku    
      Zavadilka   | 02.04.2012 21:29:24
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      tak já kopr teda nedávám do ničeho    
      Gastrica   | 02.04.2012 21:30:59
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      dá se přidat do jakéhokoliv salátu,dávám do tataráku z lososa,dělám koprovou polívku,výbornej je pstruh na másle,když mu nacpeš bříško koprem,marinády na lososa,tvarohový pomazánky,ale i do bylinkovýho másla....já kopr moc ráda
      Andělka   | 02.04.2012 22:53:32
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      jinak do mrazáku ho dávám v těsnící krabičce a otrhám ho jen z těch tlustých stonků,a až před použitím ho krájím,nebo stříhám,trošku se to lepí,ale chutná mnohem líp,než když ti tam leží nakrájenej
      Andělka   | 02.04.2012 22:55:48
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Kopr
        Tak jsem ráno zamrazila do Avent kelímku a budu doufat, že to dopadne líp něž před časem s tou mátou. I když je fakt, že tu jsem nechala v té plastové krabičce, v které se prodává. Možná to byla ta chyba!
        SaraK   | 03.04.2012 13:00:00
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      Dávám do okurkového a zelného salátu.U nás se kopr může ve velkém
      tygřímáma   | 03.04.2012 06:45:58
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      da se mrazit a uchova si vuni i chut..na rozdil od aromatickych bylin,mrazim vcelku..
      Liberte   | 03.04.2012 09:57:51
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kopr
      My kdyz mame brambory s tvarohem, tak do tvarohu pridavam i kopr.
      Jinak davam kopr i do salatu z cervene repy (recept sem davala Forever, je tam sice sterilovanej, ale dala jsem cerstvej a pridala trochu octa a taky bylo vyborny.
      Ja jsem ho zamrazila cerstvej (predem jsem si ho i nasekala, tak jsem pak vzala jen kolik bylo treba)
      chezzie   | 03.04.2012 12:21:53
      Reagovat | URL příspěvku
  • Zeleninové saláty
    Jsem teď na nich nějak závislá. Dělám si je pomalu každý den na véču a konečně se mi podařilo, aby je víc jedl i Lojza. Ještě překecat Míšu ať si dá zeleninku a budu se vznášet radostí.   
    Evulik25   | 02.04.2012 12:08:17 | Reakcí: 11, poslední: 02.04.2012 21:06:26
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Zeleninové saláty
      Jen ty ceny zeleniny by mohly být příznivější
      tygřímáma   | 02.04.2012 14:02:39
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zeleninové saláty
      taky je mám ráda,ale jak říká Anička,mělo by to být trošku levnější anebo až ze zahrady no a o tom že k tomu překecám Matyho si mužu jen nechat zdát,ještě tak Ada
      Gigi   | 02.04.2012 14:55:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zeleninové saláty
      Taky mám ráda zeleninové saláty.Jaké většinou děláš?Jinak u nás jí zeleninu Ríša i kluci.Maty zbožňuje chery rajčátka a okurku,a Tobi dneska s chutí pojedl taky okurku 
      Zuzbr   | 02.04.2012 17:02:08
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Zeleninové saláty
        Mně kolikrát stačí jen ledový salát, cherry rajčátka, nějaký chutný sýr a zálivka. Miluju různé druhy balsamica, olivový olej... mňám. Ale já nepohrdnu žádnou zeleninou, můj hodně oblíbený salát je z čínského zelí, paprika, žampiony z konzervy a taková česneková zálivka. Vlastně u salátů se ani nekoukám na recepty, jestli někde zapojuju vlastní fantazii, tak tady.  Tuhle jsem si ještě upekla domácí bagetky a večeře neměla chybu. 
        Evulik25   | 02.04.2012 18:34:05
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Zeleninové saláty
          Taky dělám salát podle vlastní fantazie.Co salát,to originál 
          tygřímáma   | 02.04.2012 18:37:00
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Zeleninové saláty
          já mám strašně ráda třeba salát z bílého zelí s cibulí.naposledy jsem ho jedla u mamky jak jsme byli u ní na oběd.
          Pak mám ráda taky ledový salát a chery rajčátka zalité nějakým dresingem-nejradši mám dresing francouzský-koupený.
          A úplně ze všeho nejvíc mám ráda šopský salát.
          Zuzbr   | 02.04.2012 18:42:16
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Zeleninové saláty
      Taky máme rádi na veču zeleninový salát, kupujem namíchané saláty v bile, přidáme rajčátka okurek, někdy olivy a mozzarelu či tuňáka. K tomu tmavé pečivo a je to žůžo, už se těším až bude zelenina naše.
      Ady.S   | 02.04.2012 21:00:40
      Reagovat | URL příspěvku
  • dneska jsem si koupila formu na hřbet, tak asi o víkendu něco upeču. Možnááááá !!!

    http://www.bilyraj.cz/domaci-potreby-a-kuchyn/priprava-pokrmu-peceni/zapekaci-miska-unicasa-590620-obdelnik-fialova.html
    lucie73   | 30.03.2012 20:14:49 | Reakcí: 2, poslední: 02.04.2012 11:11:19
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • nanuky
    elli vyhrabala formu na nanuky a ted je chce udelat...asi udelam jahodovy z jogurtu...nic jineho doma nemam..jahody a bily jogurt 
    Liberte   | 30.03.2012 10:50:20 | Reakcí: 1, poslední: 30.03.2012 19:55:14
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • pomoc....
    potrebuji poskladat rucni mlynek naa maso...jakou stranou dam ten rezaci nuc..takove to 4 nohe neco...??ostrou ven nebo dovnitr??ja to zapomela a kdyz to vse dotahnu a utahnu tak nechci zase rozebirat...dekuji 
    Liberte   | 30.03.2012 08:24:30 | Reakcí: 5, poslední: 30.03.2012 09:09:33
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
Přidat nový příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×