Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 240) - diskuze

Přidat nový příspěvek
  • Vaření, pečení....
    Tak teda nevím, ale znám dost lidí, co je to "na staré roky" chytlo a vaří, pečou, experimentují... Já mám naopak pocit, že čím jsem starší, tím míň mě to baví, kdybych nemusela tak snad ani nevařím :-)
    Co vy? Baví vás to, experimentujete, nebo vaříte jen že musíte?
    moninif   | 13.04.2015 16:24:29 | Reakcí: 10, poslední: 07.06.2015 10:54:37
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      Bez mučení přiznávám, že patřím do první skupiny. Čím jsem starší, tím jsem odvážnější. 
      tygřímáma   | 13.04.2015 18:30:54
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      já jsem v té druhé vařím, že musím.
      Jana A   | 13.04.2015 18:38:19
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      mě to nebavilo nikdo, co mám děti, mě to trochu chytlo a i jsem se zlepšila, ale že by to byla kdovíjaká zábava, poslední dobou k tomu mám vyloženě nechuť a vařím fakt málo  
      moje mamka nevařila nikdy, taťka vždycky chodil na meníčka a teď jak je starší, tak začal vařit, prve polívky, pak i guláše, pečené koleno a tak...prostě jak mu mamka neuvaří, tak chce něco domácího a naučil se musím říct dobře  
      Courtney   | 13.04.2015 20:05:01
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      Nesnášela jsem vaření.

      Teď mě to celkem baví. Na mateřské mě to nějak chytlo. Nedávno jsem psala někde v diskuzi, že máme barový pult, ten je směrem k obýváku(telka) a k oknu, kde krásně vidím na náměstí. Tak všechno co jde dělám na tom baru.
      inediam   | 13.04.2015 20:12:04
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      vaření mě vždy bavilo, baví a doufám, že bavit bude, miluji vymýšlení jídelníčku, miluji kuchařky, nemám ráda pečení, nejím sladké a tak mi pečení moc nejde a tudíž mě to nebaví když se mi to nedaří  
      HankaŽ   | 13.04.2015 21:10:42
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      Moni mám to jako ty.kdybych nemusela tak nevařím.I když nekdy mě to chytne a vařím i ráda,ale více méně převazuje to druhé.
      Zuzbr   | 14.04.2015 07:07:21
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Vaření, pečení....
        pravda, taky mě to někdy chytne a vařím ráda, většinou když jsem sama. Ale ani to není pravidlem :-)
        moninif   | 14.04.2015 20:56:21
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      nebavi me to...varim ze musim..jasne snazim se at je to dobre..ale s laskou a nadsenim to teda nedelam..je to jen dalsi z zivotnich povinnosti
      Liberte   | 16.04.2015 07:51:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      mě vaření baví,ale musím na to mít čas,
      ale i když mám málo času,tak skoro denně vařím,ale už to nedělám tak s chutí,ale z povinosti.
      Vlastně spoustů prací dělám z povinosti,aniž by se mi chtělo  no jo,ale když to jiný za mě neudělá a je to potřeba 
      káččč   | 16.04.2015 14:23:48
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vaření, pečení....
      Vařit mě začalo bavit po 30.Byl to můj velký koníček a hodně jsem se ve vaření vzdělávala.Dokážu o něm hodiny diskutovat.Jenže pak to začal být koníček celého národa a je toho všude plno,že mě to už zas tak nebaví.Experimentuji pořád,ale ten elán už vyprchal.Už si vaření užívám.Minulí týden jsem dělala čevabčičí a tak fajn jsem si zavařila,v takové pohodičce,že na to furt myslím jak to bylo fajn.
      Honafa   | 07.06.2015 10:54:37
      Reagovat | URL příspěvku
  • Další level pokořen
    A to čokoládová pěna.Nad tou slintají děti,když to někdo dělá v Prostřeno.
    Já pěny moc ráda nemám.Děti si je dávají v restauraci nebo u moře jak jsme byli.

    Zdálo se mi to vždy těžké na výrobu a hlavně kalorie,kalorie-celé máslo,šlehačka,čokoláda,vajíčka....

    Jenže jsem našla recept na pravou francouzskou pěnu a to je jen 2 čokolády,3 vajíčka,cukr,a lžička másla.Dávala jsem to na dort a bylo to tekuté.Už jsem skoro zaplakala,ale do ráno to ztuhlo a je to výborné.
    Tak,že pěnám 3 zdar-NAZDAR!

    Jakou děláte vy?
    Honafa   | 12.04.2015 12:46:32 | Reakcí: 2, poslední: 13.04.2015 16:19:09
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Další level pokořen
      nedělám žádnou, ale už snad tisíckrát jsem ji chtěla zkusit, láká mě to, byla bych za hvězdu tohle udělat jako dezert k nedělnímu obědu    
      HankaŽ   | 12.04.2015 20:25:33
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Další level pokořen
      nedělám žádnou, ještě že u nás se takové věci nejí  
      moninif   | 13.04.2015 16:19:09
      Reagovat | URL příspěvku
  • Ach ty líčka
    Tatka je koupil na chalupu,mamka uvařila a nic moc.Neměla to moc dochucené.Jednou jsme je měli v restauraci.Tak jsem Gabku poslala do Makra ,že nastal čas ,abych trumfla mamku i restauraci.
    Zajela ,koupila,ale ta cena.315kč za 1,160 líček.Na to,že je to odpadní maso.Pro nás to bude na jeden oběd.Koupila i celou roštěnku ta nás stála 415kč a bude na 4 obědy.Už z ní mám udělané španělské ptáčky a 3 další balíčky jsou zmražené.
    Takový nepoměr co se týká ceny.No nevím nevím jestli to budu ještě někdy kupovat.

    Co vy,kupujete je,vaříte,dávate si je v restauraci?
    Honafa   | 11.04.2015 11:22:36 | Reakcí: 9, poslední: 13.04.2015 16:21:12
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Ach ty líčka
      licka jsem nikdy nemela, nejdrazsi maso co kupuju je losos nebo teleci kyta...
      jinak to drahe maso nekupuju (rostenku atd) bojim se ze to zkazim a treba dobrej ramp steak si dam radsi v restauraci
      chezzie   | 11.04.2015 11:49:26
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Ach ty líčka
      tak licka bych nikdy nekoupila,nejbezneji kupuji na denni vareni hovezi kytu a rostenou,obcas svickovou...ale tu jen proverenou u provereneho dodavatele..zadne jine hovezi ani nekupuji..u veproveho na bezne vareni jedine peceni ci krkovici bez kosti a obcas panenku
      Liberte   | 11.04.2015 15:56:24
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Ach ty líčka
        A proč?
        Že se ti třeba nelíbí-bo hezké maso to fakt není.Brr.
        G to miluje,když to jí,ale nesmím ji to ukázat bo by to už nejedla.Ty blány a ten tuk okolo.
        Honafa   | 11.04.2015 16:18:52
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Ach ty líčka
          ja jedine kde muze byt tuk beru t bone steak a prave krkovici a to kupuji i tak tu s nejmensim nozstvim..jinak zadne maso ktere jdu zpracovat nesmi mit zbytecne tuk a to malinko co kde je proste vypreparuju..nesnasim to..bleee
          Liberte   | 13.04.2015 09:38:29
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Ach ty líčka
      Nikdy jsem je nejedla a nikdy jsem je neviděla na krámě. Ale dala bych si je. Když je vaří v Prostřenu, slintám jak bernardýn.
      tygřímáma   | 11.04.2015 20:42:09
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Ach ty líčka
      Taky drahší maso nekupuji, jen občas.Líčka jsem nikdy nejedla.
      Zuzbr   | 12.04.2015 06:56:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Ach ty líčka
      ty jo, taky jsem je chtěla už dávno koupit a vyzkoušet, jen jsem teda netušila že stojí tolik  
      HankaŽ   | 12.04.2015 20:27:22
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Ach ty líčka
      Není to tak dávno, kdy byly líčka levné, jenom teď z toho udělali hitovku a cena stoupla několikanásobně, navíc nejsou skoro k dostání   já líčka miluju, když se umí udělat je to moje nejoblíbenější maso  

      Já je kupuju minimálně, dost často je máme na nedělní oběd u tchýně a ta je umí tak luxusní, že už je skoro já nevařím :-) nejradši mám na víně s kořenovou zeleninou, mńááám, teď jsem se málem poslintala :-D
      Courtney   | 13.04.2015 10:10:45
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Ach ty líčka
      tohle mě nikdy nelákalo... Ani jsem to snad ještě nejedla, a ani nemám teda potřebu to kupovat nebo to někde zkoušet jíst. My radši pořádný flák masa :-) Teď mám v mražáku čtvrtku prasete a dva králíky, myslím, že maso dlouho kupovat nebudu  
      moninif   | 13.04.2015 16:21:12
      Reagovat | URL příspěvku
  • ušlehanej bílek
    zase mám úplně blbej dotaz - když v receptu píší, že mám do těsta OPATRNĚ zamíchat vyšlehaný bílky..jak jako opatrně?? Abych to tam zamíchala dokonale, tak se mi zdá, že to opatrný není...a pak třeba, když dělám dvoubarevnou bábovku a až po opatrném vmíchání bílků to rozdělím na dvě části, do kterých pak dávám další věci..
         
    zuzka83   | 08.04.2015 09:57:08 | Reakcí: 6, poslední: 02.06.2015 13:10:23
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: ušlehanej bílek
      Opatrně vmíchat znamená jemně převalovat lžicí nebo měchačkou. Do těsta vmíchávám bílky na několikrát, nikdy je nedávám najednou.
      tygřímáma   | 08.04.2015 11:16:23
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: ušlehanej bílek
        takže jako nemíchat mixérem, chci říct tou elektrickou metličkou..
        zuzka83   | 08.04.2015 11:24:10
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: ušlehanej bílek
          Bingo, přesně tohle jsem měla na mysli. 
          tygřímáma   | 08.04.2015 11:45:07
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: ušlehanej bílek
            tak to jo, tak metličkou bych to ani nedělala..ale i jen tak lžící mi to přijde dost neopatrný 
            zuzka83   | 08.04.2015 13:08:28
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: ušlehanej bílek
              ja to tam vyhrnu z misy a normalni plochou spachtli v micham....a dvoubarevnou s kakaem davam az nakonec kakao do zbyleho testa..uz hotoveho a vzdy se to zatim povedlo
              Liberte   | 09.04.2015 08:29:30
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: ušlehanej bílek
                já dávám ještě do té bílé části ořechy, takže míchám jak blázen. ale taky se to vždy povedlo.
                zuzka83   | 02.06.2015 13:10:23
                Reagovat | URL příspěvku
  • Fritéza
    holky jakou mi doporučíte?
    My kdysi měli fritézu-to ještě nebyli děti, pak jsme ji zrušili a teď si ji chceme koupit znovu...hranolek z trouby i když jsou zdravější máme už dost      a občas bychom si i dali něco smaženého.Díky
    Zuzbr   | 07.03.2015 18:34:10 | Reakcí: 3, poslední: 10.03.2015 07:42:51
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Fritéza
      Mám tento:
      http://m.heureka.cz/fritovaci-hrnce/tefal-fr-402330-versalio-de-luxe/

      Supr věc. On je už i nějaký novější, podle mě má jen o nějakou funkci navíc.

      Pak je ještě jeden na lžičku oleje, ale slyšela jsem, že pro více člennou rodinu je naprd. Jak se tam dá více hranolek trvá to strašně dlouho.
      inediam   | 07.03.2015 21:48:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Fritéza
      Tak jsem se dívala na obrázky, popis funkcí jsem v mobilu nerozluštila, ale ten můj má vyndavací časovač ve víku, v tom novějším je zabudovaný v hlavní nádobě. Ale já ho nepoužívala vůbec. Já víko, síto i tu vyndavací nádobu umývám v myčce. Nevím jak jsou dělané normální friťáky, ale s tím mojím je strašně jednoduchá manipulace, jenom vyndáš a zase nandáš. Na vylévání oleja je v jednom rožku žlábek. Já jsem spokojená.
      inediam   | 07.03.2015 21:59:40
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Fritéza
      samotnej fritak si uz nekupuj...oleje jsou uz hrozne a budes pomalu po kazdem smazeni davat novy...ale treba tefal ma hrnec,fritezu,remosku v jednom a to chci ja , protoze muze pect,dusit i smazit dle chuti a potreby, philips ma neco podobneho take ..oboji v drahem Okay bylo do 3 ooo...tak je to urcite jinde i levnejsi
      Liberte   | 10.03.2015 07:42:51
      Reagovat | URL příspěvku
  • škrob
    Mám otázku na vás zkušené 
    Pekla jsem tudle koláč/buchtu a v receptu byla lžička jedlýho škrobu. Docela jsem se divila, že jsem doma škrob našla..  Nač se tam dává. Stane se něco zásadního, když to vynechám? 
    zuzka83   | 04.03.2015 14:45:09 | Reakcí: 8, poslední: 17.03.2015 10:51:54
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: škrob
      no,on i kyprici prasek obsahuje skrob,vetsinou bezlepkovy, a obecne je to kvuli odlehceni testa a jeho delsi trvanlivosti...teda ten skrob...
      Liberte   | 04.03.2015 14:54:10
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: škrob
      ja pokud davam prave prasek ,tak uz nedam skrob,i kdyz je uveden v receptu ..a vzdycky je to na pohled i na chut normalni
      Liberte   | 04.03.2015 14:55:21
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: škrob
      Škrob nebo třeba pudink se přidává do naplní, aby náplň netekla nebo přímo ztuhla. Takže vynecháním bude náplň "tekutější". Prášek se dává do těsta, aby naopak bylo nadýchanejsi. Místo prášku funguje i jedla soda.
      stankag   | 04.03.2015 22:38:45
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: škrob
        o prášku už jsem si zjišťovala  zaráží mě můj recept na muffiny, kde je prášek i soda..   
        takže teoreticky bych mohla místo škrobu dát puding, jo?
        zuzka83   | 05.03.2015 09:26:17
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: škrob
          Mas pravdu, někde se dává oboje. Zrovna dnes jsem to viděla v receptu na mrkvovy dort. Soda se myslím častěji dává do perníků, nevím proč. Používám raději prášek, soda mi přijde, ze je v teste víc cítit.
          Pudink na zahuštění dat můžeš. Do tvarohovych naplní mi přijde i vhodnější. Do té hruskové bych dala zase spis ten škrob   .
          stankag   | 06.03.2015 22:36:55
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: škrob
            tak jsem zrovna zase pekla a jediný, co mi z receptu chybělo byl vanilkovej puding, ale odvážně jsem ho zaměnila za ten škrob - a pohoda. jestě, že jsem se tu zeptala, jinak bych v sobotu běžela do obchodu zbytečně jen pro pudink 
            zuzka83   | 17.03.2015 10:51:54
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: škrob
      Odpověd už máš.
      Jinak i opačně,máš doma škrob,můžeš dát lžičku kakaa a máš kakaový pudink.
      Já dávám do náplni běžně vanilkový pudink,aby držela.
      Honafa   | 05.03.2015 09:52:46
      Reagovat | URL příspěvku
  • parní hrnec
    halelujááááá! že já se mu tak bránila, a myslela si že to bude bez chuti? jede u nas skoro pořád. theinka díky němu jí příkrmy- z vody ji to nechutná.. dneska byli karbose- a na to ze jsou z páry luxus.. i chlap je jedl:o))
    amalie2011   | 02.03.2015 19:12:55 | Reakcí: 9, poslední: 03.03.2015 11:24:55
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: parní hrnec
      jé, to jsi měla napsat, že o něm uvažuješ, já bych ti ho poslala, mám od Tefalu, vůbec ho nepoužívám, nějak mi to z toho nejede, ta pára všude a vůbec, pro mě to nějak není..
      škoda, překáží mi ve skříňce.
      Myšice   | 02.03.2015 20:10:12
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: parní hrnec
        A jaký máš? Já bych si ho od tebe možná vzala.
        sazicka   | 02.03.2015 20:19:08
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: parní hrnec
          jé, nevšimla jsem si tvého příspěvku, napsala jsem už HanceŽ, že jí ho pošlu, mám takový obyčejný třípatrový tefal, kdyby ho nechtěla, tak ti dám vědět, poslala bych ho za poštu.
          Myšice   | 03.03.2015 11:24:55
          Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: parní hrnec
        jéé, to já bych brala taky nový, ten můj už se mi docela rozpadá a poslední dobou mi špatně vaří rýži, klidně i odkoupím
        HankaŽ   | 02.03.2015 20:52:45
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: parní hrnec
          Tak mi napiš do vzkazu adresu a já ti ho za poštovné pošlu, fakt mi to v tom nechutná :-)
          Myšice   | 03.03.2015 11:22:05
          Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: parní hrnec
        var v tom deckam- thea diky nemu ji prikrmy.. fakt" je to luxusni... a treba rizoto atd- luxusni. ja mam obycejnej tefal, snad ten nejlevnejsi co exstuje..a jako uz koukam po nakym vetsim a vymakanejsim:D
        amalie2011   | 03.03.2015 09:21:01
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: parní hrnec
          já mám taky takový ten třípatrový tefal, vařila jsem v něm příkrmy fanouškovi, kvůli tomu jsem ho kupovala, a nejedl to on ani my ;-), pošlu ho Hance, psala výše
          Myšice   | 03.03.2015 11:23:33
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: parní hrnec
      zkus si třeba i maso na čínu - nakrájet a naložit den předem, ono když maso okořeníš až v parním hrnci tak se ta chuť do něj tolik nedostane, ale naložené je taky dobré, z té zachycené šťávy pak v kastrůlku doladíš omáčku-sosík a třeba vám taková čína bude taky chutnat   , jéé, mám někde recepty na vaření v parním hrnci, chceš poslat?
      HankaŽ   | 02.03.2015 20:56:34
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: parní hrnec
        diky a tip.ja cinu delala ikdyz bez nalozeni a bylo to super... ted varim jen v tom.. v tom se ti d tooolik vecí.. a je to fakt chutny!!! jsem z toho nadsen! puvodne jsem si ho kupovala že theine v tom udelam brambory a mrkev popr. sparim jabko- a ted z toho jime vsichni:)
        amalie2011   | 03.03.2015 09:19:59
        Reagovat | URL příspěvku
  • Domácí pekárna
    Dobrý den, právě koukám po nějaké domácí pekárně. Líbí se mi tato: https://www.dommo.cz/Pekarny/Domaci-pekarna-s-bezlepkovym-programem-PC-5040. Máte s ní někdo zkušenosti? Případně máte tip na nějakou jinou? Děkuji.
    isabela.krasna   | 21.02.2015 13:40:26 | Reakcí: 3, poslední: 26.05.2015 22:50:34
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Domácí pekárna
      Odkaz mi v mobilu nejde otevřít, ale to je jedno.

      Podle mě na značce či nezná čce nezáleží. Programy ty pekárny mají vesměs stejné, pokud nechceš nějaký nadstandat. Spíš bych se rozmýšlela jak velkou. Nás je doma 5 a v pohodě mi už 6 let stačí jednohákovka z Lidlu za pár šupů.
      inediam   | 21.02.2015 16:55:29
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Domácí pekárna
      odkaz nefunguje.. ale ja mam eta delica a slouzi dobre uz 4 roky:o) a nemenila bych:)
      amalie2011   | 02.03.2015 19:09:19
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Domácí pekárna
      Dobrý den,
      my máme domácí pekárnu Moulinex. Máme jí asi rok a půl, a jsem s ní spokojená. Kůrka na chlebu je opravdu propečená a křupavá - lze si zvolit, jestli chcete méně či více. Už jsem pekla i perník, a spokojenost :-) S jinou pekárnou nemám zkušenost, tato je naše první.
      jana-ul.   | 26.05.2015 22:50:34
      Reagovat | URL příspěvku
  • úspěšná premiéra
    aneb já a tlakáč   , super, nevím proč jsem se ho tak bála, zkusila jsem v něm svíčkovou (neb nemám momentálně troubu ale jen dvě elektrické plotýnky), nejdřív jsem vařila na dvojku, no moc se mi to nezdálo, ale za 15 minut to bylo dost měkké, tak jsem to dala na čtyřku a pak to začalo konečně vařit tak jak si představuji že tlakáč vaří, a za chvilku bylo maso měkoučký, ovšem když jsem ho otevírala tak jsem zavřela oči a otočila hlavu kdyby to náhodou bouchlo   , a svíčková jedna báseň, já ji vždy jen pekla v troubě, takže tlakáč je super, už aby byla hotová kuchyň, teď na vaření nemám prostor a moc mi to chybí  
    HankaŽ   | 16.02.2015 19:53:18 | Reakcí: 15, poslední: 20.03.2015 19:15:57
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: úspěšná premiéra
      Ty mě snad i přesvědčíš.
      Honafa   | 16.02.2015 20:21:19
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: úspěšná premiéra
      super, jsem ráda, že se ti vaření v tlakáči líbí, já už bych ho nedala  
      Courtney   | 16.02.2015 21:29:47
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: úspěšná premiéra
      co muze bouchnout,kdyz se otvira po te co neni natlakovany?? me se podle vody natlakuje od 3 do 10 min a varim pak podle masa od 10 do 40 min na nemensi plotynce na uplne stazenem plynu,pak pockam az se odtlakuje a teprve otviram..nevypoustim paru nikdy driv,at ho driv otevru
      Liberte   | 17.02.2015 11:38:23
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: úspěšná premiéra
      Já to dělám úplně obráceně. Nejprve dám plotýnku na nejvyšší stupeň a až to vaří a začne pořádně syčet tak ztlumím na dvojku.
      zanlena   | 20.02.2015 23:11:40
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: úspěšná premiéra
      Vypínám plotýnku dřív asi tak o 5 min a nechávám pak ještě dojít.
      zanlena   | 20.02.2015 23:13:09
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: úspěšná premiéra
        to vyzkouším  
        HankaŽ   | 21.02.2015 22:15:47
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: úspěšná premiéra
          ja necham na plno plyn,jen se natlakuje ,dam na nejmensi plaminek na nejmensi silu,necham treba hovezi 30 min,a pak to vypnu a v klidu pockam az se sam odtlakuje..a je to vzdy krehke ,mekke...stavnate
          Liberte   | 20.03.2015 07:33:22
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: úspěšná premiéra
            jojo, taky to tak už dělám, to masíčko je fakt během chvíle měkoučké, jedna báseň   , jak jsem bez tlakáče mohla žít?   
            HankaŽ   | 20.03.2015 19:15:57
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: úspěšná premiéra
      A já v něm vařit prostě neumím. Kdykoliv jsem v tom něco dělala, tak se mi to vyvařilo. Fakt nechápu. No něco evidentně dělám blbě. 
      sazicka   | 02.03.2015 20:20:55
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: úspěšná premiéra
        no, já zase dala vody víc, budu postupně ubírat než se odvážím dát málo - tak akorát, v neděli vyzkouším vařit hovězí
        HankaŽ   | 02.03.2015 20:49:29
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: úspěšná premiéra
      Hani jsem ostuda ja vim, slibuju ti tu kucharku, ale vazne to u manzela :-( mame novou multifunkcni tiskarnu a potrebuju to napojit na notas (coz sice pres wifi mam) ale porad mi nenainstalovat program na skenovani.. uz jsem mu rikala asi 3x a ne ne ho k tomu dokopat, a to to nedelam jen kvuli tobe, ale pak potrebuju neco oskenovat a letim s tim do infocentra aby mi to tam za penize oskenovali a nahrali na flesku, pritom mam zatim nefunkcni skenner doma  
      chezzie   | 19.03.2015 13:00:30
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: úspěšná premiéra
        to nic, chápu že nemá čas   , já už pomalu zjišťuji jak v tom hrnci vařit, zatím mi to jde
        HankaŽ   | 19.03.2015 13:28:09
        Reagovat | URL příspěvku
  • Červená řepa
    Už byla zmiňovaná.
    Ale ráda bych se podělila o pár tipu jak si jí dělám já.

    Řepa je dobrá s křenem,ale ještě lepší je s česnekem.
    Je dobrá s kozím sýrem,ale stejně dobrá je i s tvarohem,nebo tvarohovým sýrem ,třeba lučinou.
    Je dobrá na tenké plátky,ale taky je dobrá nastrouhaná půl na půl s mrkvi a dochucená.
    Klidně se dá dát řepa do zeleninové polévky,nejen do boršče.
    Honafa   | 15.02.2015 09:49:52 | Reakcí: 5, poslední: 02.03.2015 20:54:47
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
Přidat nový příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×