Určitě máte mrazáky plné letošní hojné sklizně sladkých třešní a teď je ta pravá chvíle si z nich udělat zdravou bublaninu. Ten kdo zvolí třešňový kompot, pochutná si ještě více!
1. Všechny sypké ingredience smícháme dohromady, přidáme vajíčka a dle potřeby doředíme vodou nebo mlékem, tak aby se těsto dalo vylít do zvoleného pekáčku.
2. Rovnoměrně rozetřeme a nasázíme třešně, které lehce zamáčkneme dovnitř a bohatě posypeme mandlovými plátky. Doporučuji kokosku udělat co nejnižší, aby se rychleji upekla a neměla zbytečně suchý okraj.
3. Pečeme na 165 ?C přibližně 30 minut dokud kokoska nezíská karamelový odstín.
4. Pro přislazení tohoto zákusku je vhodné ho po vyjmutí z trouby polít rozehřátým medem.
Věřím, že vám ještě před přívalem různých druhů cukroví kokoska výborně doplní chuť třeba k prvním letošním domácím punčům a svařákům. :-)
Recept zaslala Jitka z Rodíme ONLINE 2018/2019.
25 %
17 hlasů
70 %
47 hlasů
4 %
3 hlasy
Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!