banner

Na recept vždy používám: 

  • 2 velké lilky
  • 2 cibule
  • 3 papriky
  • 5 rajčat
  • rajčatový protlak
  • olej
  • maggi hovězí bujon
  • sůl,
  • hovězí maso cca 1,5 kg

Postup přípravy

Nejprve si nakrájíme lilky na menší kousky a dáme na chvíli do studené vody. Maso nakrájíme na kostky a dáme do rozpáleného hrnce a necháme na ohni, než nebude měkké. Ostatní suroviny také nakrájíme. Na pánvi na oleji smažíme kusy lilku, který jsme vyndali z vody a osolili. Smažíme dle chuti. Poté smažíme i cibuli a rajčata. K hotovému masu přidáme cibuli, lilek a rajčata a neosmaženou papriku. Zalijeme studenou vodou, přidáme maggi a sůl a rajčatový protlak a na mírném ohni ještě cca 1 hod dovaříme. Podáváme s vařenou rýží.

Dobrou chuť.     

Recept zaslala maminka Lucka z Rodíme ONLINE 2018/2019

Sdílejte stránku

Poradna

Dobrý den paní doktorko. Jsem 10 týdnů a 6 dní těhotná. Posílám foto z ultrazvuku a mohla byste mi prosím určit, kde leží hematom? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, hematom se pravděpodobně nachází na levé straně od plodu, více Vám řekne Váš gynekolog, který Vám vyšetření prováděl a zná i Vaši kliniku, nicméně doporučuji teď klidovější režim - nesportovat, bez pohlavního styku, ideálně užívat progesteron. 

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
5 hlasů

76 %
22 hlasů

7 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 29 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Zdravé těhotenství

těhotenství
Unikátní publikace pro těhotné i šestinedělky věnující se současně zdravé výživě, zdravému vaření krok za krokem a zdravému cvičení před, v průběhu těhotenství i po porodu. O tom nejdůležitějším, co rozhoduje o zdraví Vašeho miminka! Zkuste to!
cena pouze u nás: 199 Kč
Zdravé těhotenství