Porod Františka od Lenižurky

Právě jsme obdrželi krásnou zprávu: 
 
V osm ráno, po dvanácti hodinách, jsme přivedli na svět společnými silami všech zúčastněných na svět Fanouška, miminko s mírami 3550g, 50 cm. Rozen v centru aktivního porodu v Kadani, na stoličce, s dulou a porodní asistentkou. Zdraví Lena a Fanoušek. 

Za Babyonline moc blahopřejeme a přejeme Fanouškovi hodně štěstí a zdraví. Mamince rychlou rekonvalescenci.  

 

LinolaSponzorem ONLINE projektu Rodíme společně s BOL je
Linolaznačka 
Linola, která každé z pěti rodiček věnuje kufříky s produkty pro miminka.  
 

 Společnost Hipp maminkám věnuje kosmetické taštičky. 

Hipp

 

Rodičky rovněž obdrží publikaci vydavatelství Babyonline Zdravé těhotenství.        

 

Společnost GS věnuje maminkám těhotenské vitamíny s vysokým obsahem kyseliny listové GS Mamavit a přípravek proti nadýmání v těhotenství NoballNoball

mamavit

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Porod Františka od Lenižurky - diskuze

  • Leni, moc gratuluji!!!     
    Calamity J.   | 29.09.2014 17:44:05
    Reagovat | URL příspěvku
  • I když teď asi budeš mít jiné radosti, než koukat na příspěvky tady, tak stejně si neodpustím pogratulovat.
    Věřím, že byl porod krásný a dula, podmínky a prostředí ti pomohli, abys z něj měla dobré pocity.
    Hodně zdravíčka všem!
    spinisek   | 24.09.2014 11:56:36
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Těhotenské příznaky

| Kikushka13 | 18.04.2018, 14:03

Dobrý deň, mám otázku, možno hlúpu, ale velmi som s toho nervózna, som v 10 tt a asi 3 dni mi vymizli tehotenské príznaky, je to mozne? Vobec sa necitim bit tehotná, nic má neboli ani prsia nic, len som unavená, mám sa báť? Na kontrolu idem až 9.5. A som po dvoch MÁ.

Dobrý den, během těhotenství se těhotenské příznaky mění - některé mizí, jiné se naopak objevují. Takže určitě to nemusí nic znamenat. Vymizení těhotenských příznaků může být i i znakem zamlklého těhotenství, to se vyloučit nedá, nicméně se tím děsit nemá smysl.

MUDr. Veronika Ťápalová | Babyonline | dnes, 07:02
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Zavřít reklamu
Inzerce