Rodíme ONLINE - nový pokojíček, pohyby miminka

Eva (28 let, 21. týden těhotenství, druhorodička, termín porodu březen 2015)

Milé maminky,

opět se hlásím s novinkami z našich životů.

Rodíme ONLINE ze zahraničí

Inzerce

Dokud to jde a počasí dovolí, tak se snažíme užívat babího léta. Nastávající taťka mě chtěl opět v 18 týdnu těhotenství tahat na nějakou rozhlednu, ale tentokrát se naštěstí vyjelo autem až téměř k ní (při prvním těhotenství jsem si k rozhledně vyšlápla pěkný krpál). Bohužel byla zavřená, tak jsme se alespoň prošli kolem a pohladili místní koníčky. Podzimní příroda v hezkém počasí je prostě nádherná, jen kdyby bylo těch slunečných podzimních dní víc.

Rodíme ONLINE ze zahraničí

Inzerce

Doma se poslední měsíc dost pracovalo. Vrhli jsme se na pokojíček pro dcerku. S tím souviselo i stěhování poloviny bytu a přeskládávání nábytku… Bylo veselo, ale pokojíček je, chybí mu už jen malé úpravy a malá v něm dokonce po obědě už krásně sama spinká. Jsem na ní moc hrdá! První „spaní“ sice neklaplo, ale od druhého nemáme nejmenší problém. Dokonce sama po obědě běží rovnou do pokojíčku, lehne si do postýlky a čeká, až jí nachystám na spaní.

A co se mě a mimča týče?

Strašně mi narostlo břicho… Co jsem měla při prvním těhotenství ve 24 týdnu těhotenství, to bylo teď už v 19 týdnu těhotenství. Pravdou je, že i prcek je podstatně větší, než byla jeho sestřička. Vidím, jaký velký vliv na děťátko a velikost břicha mělo mé prvotěhotenské zvracení. Mimču se daří dobře. Statečně kope, dokonce jsou už pohyby cítit i přes břicho, přičemž s dcerkou jsem teď teprve začínala cítit první pohyby. Výsledky podstoupených vyšetření jsou všechny naprosto v pořádku, co víc si přát? Teď zajdeme ještě na prohlídku k obvodnímu lékaři a už se těšíme na blížící se orgánové vyšetření. Snad nenajdou žádné abnormality a my se opět podíváme na miminko. Za celé těhotenství máme u obvodního gynekologa jen 5 prohlídek, což je opravdu málo. Není šance děťátko často vidět a vždy se moc těšíme. Nyní máme například mezi prohlídkami 9 týdnů prostoje, takže orgánové vyšetření bude hezkým zkrácením té dlouhé doby.

Mějte se krásně maminky!
Na písanou..:-)

Inzerce

Eví

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Rodíme ONLINE - nový pokojíček, pohyby miminka - diskuze

  • Zdravim,
    zpetne jsem si precetla vsechny tve prispevky a vzpominam si na tvuj pribeh.
    Je skvele slyset, ze se vam dari a ze tohle tehotenstvi nebude tak narocne (radej to zatukam) jako to prvni.
    Moc vam to, holky, slusi!
    Uzivejte si!     
    mihra   | 22.10.2014 16:22:37 | Reakcí: 1, poslední: 23.10.2014 12:03:22
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Děkuju..:-)
      Tentokrát zatím vážně můžu říct, že si těhotenství v dobrém užívám..:-)
      A děkuju za přízeň. Je hezké vědět, že člověk nepíše, jen pro sebe a někdo to i čte..;-)
      spinisek   | 23.10.2014 12:03:22
      Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×