Na recept vždy používám: 

  • 2 velké lilky
  • 2 cibule
  • 3 papriky
  • 5 rajčat
  • rajčatový protlak
  • olej
  • maggi hovězí bujon
  • sůl,
  • hovězí maso cca 1,5 kg

Postup přípravy

Nejprve si nakrájíme lilky na menší kousky a dáme na chvíli do studené vody. Maso nakrájíme na kostky a dáme do rozpáleného hrnce a necháme na ohni, než nebude měkké. Ostatní suroviny také nakrájíme. Na pánvi na oleji smažíme kusy lilku, který jsme vyndali z vody a osolili. Smažíme dle chuti. Poté smažíme i cibuli a rajčata. K hotovému masu přidáme cibuli, lilek a rajčata a neosmaženou papriku. Zalijeme studenou vodou, přidáme maggi a sůl a rajčatový protlak a na mírném ohni ještě cca 1 hod dovaříme. Podáváme s vařenou rýží.

Dobrou chuť.     

Recept zaslala maminka Lucka z Rodíme ONLINE 2018/2019

Sdílejte stránku

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Zdravé těhotenství

Výživa, recepty a cvičení
Unikátní publikace pro těhotné i šestinedělky věnující se současně zdravé výživě, zdravému vaření krok za krokem a zdravému cvičení před, v průběhu těhotenství i po porodu. O tom nejdůležitějším, co rozhoduje o zdraví Vašeho miminka! Zkuste to!
cena pouze u nás: 199 Kč
Zdravé těhotenství