Inzerce
Inzerce
Inzerce

Zdravá svačinka 2: Žitná bulka s tvrdým sýrem, salátem, rajčetem a hrozny

Suroviny: Nutriční hodnota:
1 (70 g) žitná bulka 1035 kJ (245 kcal)
2 (30 g) plátky tvrdého sýru 30 % tuku v sušině 14 g bílkovin
Ledový salát, rajče 9 g tuků 
50 g hroznů 38 g sacharidů

Pracovní postup:

Pečivo rozřízneme na půl a naplníme plátky sýru a zeleninou – listovým salátem a rajčaty. Pečivo lze namazat 10 g másla, energetická hodnota se zvýší cca o 300 kJ. Svačinu doplníme hrozny.

Žitná bulka s tvrdým sýrem, salátem, rajčetem a hrozny

Další recept již zítra. Jaký? Špaldová palačinka se sýrem, šunkou, salátem a cherry rajčaty

Inzerce

Originální knížky s knowhow pro jedinečné děti i jejich rodiče

       Set pro předškolní děti         Zdravé těhotenství     Co se od kamarádek nedozvíš + Žena po 40



Originální pro jedinečné!

www.prochytrehlavicky.cz

Inzerce

 

Autor: Mgr. Jana Eliášová
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Autor: Mgr. Jana Eliášová
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Žitná bulka s tvrdým sýrem, salátem, rajčetem a hrozny - diskuze

Poradna

Lepek

| Marcela72 | 23.02.2021, 10:38

Dobrý den,
chci se zeptat od kdy zavádět do kojenecké stravy lepek a jak postupovat.
Děkuji Dočkalová

Dobrý den, lepek lze zařadit dítěti od 4. měsíce věku v podobě kaše, nebo sušenky - piškotu do ovocného příkrmu.

MUDr. Ludmila Vomelová | Babyonline | 23.02.2021, 14:27
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce