Inzerce
Inzerce
Inzerce

Změny v podpoře rodin s dětmi

Více se dočtete v oddíle Těhotenství na: https://www.babyonline.cz/tehotenstvi/rodicovska-dovolena

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Změny v podpoře rodin s dětmi - diskuze

  • slevy pro matky na MD a RD
    Dobrý den, co jsem s dítěteme doma, stále se zamýšlím, proč nemají matky na MD a RD stejnou slevu jako studenti a důchodci (na kulturu, různé vstupy, jízdné apod.). Myslím, že je v zájmu celé společnosti, aby maminky jen neseděly doma, často právě z finančních důvodů. Sama vidím, jak je dlouhý pobyt s dětmi doma na psychiku devastující. Ráda bych v této věci něco konkrétního podnikla, napadá mě třeba vytvoření elektronické petice nebo něco v tom smyslu, ale ani nevímn, komu bych ji měla adresovat.
    Děkuji moc za odpověď a radu, nevěděla jsem, na koho se mám s touto věcí obrátit a vzpomněla jsem si na tyto stránky, které mi už několikrát moc pomohly!
    IlkaProt   | 03.09.2012 13:15:26
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×