banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

takže - diskuze

12 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
....né že bych byla nějaká citlivka, ale holky, to je hrůza, za dvě hodiny jsem vykostila cca 40 kuřecích stehen. Nejdřív jsem je stáhla z kůže,pomocí ručníčku, který po chvilce připomínal dosti použitou dámskou vložku,kuřecí stehno, které jsem celou dobu opracovávání držela v ruce mělo -1 stupeň takže bylo polozmrzlé, ruce jsem po třech už necítila, takže jsem si do nich neustále řezala, krev tekla potůčkem ale bolest žádná. Pazoury mám oblepené jako Střihoruký Edward po amputaci a napuchlý jako blázen. Po dvou hodinách jsem naprosto nepoužitelná pro cokoliv jiného:-) šla jsem odtamtud do zeleniny a krvácení ani nešlo zastavit. Po tom všem mi řekli, že jsem sice šikovná a pečlivá, ale udělala jsem ani ne polovinu běžné normy a nevydělala bych si ani na suchý chleba,ale že mi nabízejí, že k nim můžu chodit ve volném čase na zaučení a třeba to klapne. Takže jsem to vzdala a hledám dál.pokaždé až si půjdete koupit chlazené kuře,vzpomeňte si na zkrvavenou(pozor!!nečíst zkur....ou ) lucii73
TAk to je hustý.
Můj taťka si takhle díky zmrzlým rukám kladivem rozrazil prst. Když to rozmrzlo, tak to pekelně bolelo.
Lucko,Tvá poslední věta mě dokonale dostala.Přesto držíme všechny palečky,co doma máme,abys brzy našla něco,co Ti \"sedne\".
To jako ti ostatní vykostí jednu kuřecí \"nohu\" za minutu, jo? To jsou určitě Asiati a mají na to nějaký fígl.Držím palce, ať je to příští místo bezpečnější pro ruce i příjemnější pro oko.
Myslím si, že časem by jsi tu normu určitě zvládla a třeba by ty ruce ani tolik netrpěli. Snad brzy najdeš něco co se ti bude zamlouvat.
pripominas mi silne moji prvni brigadu v mrazirnach u kurat- bylo leto. 30stupnu uz rano ve 4 se dalo nosit tricenko a kratasky.. dojdu na brigadu-prej oblecte se- ja do ceho??oni vam nerekli ze tady je minus 5stupnu?? kurata sem myslela ze prestanu jist:D hruuuza...
tak to bych asi nemohla... sahat na maso mi nevadi, ale vykostovat neumim, takze ja bych za 2 hodiny udelala asi tak 1 stehno takze jsi dobra, ale drzim palecky at najdes neco lepsiho
tak toto bych teda já dělat nemohla ani náhodou.přeji ti aby se ti poštěstilo něco jiného.
Ty brďo
Ano... V HAMÉ v Babicích rekonstruovali jednu dílnu, tak výrobu přesunuli k nám do Bzence. Dovoluju si tvrdit, že dočišťování krůtího masa ve mě vyvolalo jakýkoliv odpor ke všem druhům drůbežího masa. Fuj, to byl smrad.Dělali jsme i vepřové, ale to fakt tak nesmrdělo.
Jaj... to zní strašlivě.
Luci nečetla jsem kam jdeš, koukám že to je až pod tímto příspěvkem, ale na konci se fakt musím smát. já vím že když je potřeba tak je dobrá každá práce, ale tohle bych asi nezvládla, já maso nemám ráda na porcování ani doma.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

20 %
4 hlasy

80 %
16 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 20 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40