VIDEO: Jak začít se sexuální výchovou u nejmenších a jak a proč s ní seznámit náctileté?

MUDr. Jana Martincová se stala velkou propagátorkou rodinné sexuální výchovy. Kdo jiný by měl s problematikou seznámit poprvé předškolní dítě než rodič? Kdo jiný by měl náctiletým věnovat kvalitní informační zdroj než rodič? Nebo chcete, aby vaše dítě sexuálně vychovával internet? 

Inzerce

Vydavatelství Babyonline má tak za sebou již 3 tituly. Pro nejmenší děti vydalo knihu Jak děti přicházejí na svět, která je autentickým rozhovorem s 5letým dítětem, dále publikaci pro náctileté dívky a chlapce. 

Video:

Inzerce
 

Co se od kamarádek nedozvíš o sexu, líčení i zdraví je průvodce moderní dospívající dívky. Kniha vznikla na základě dotazů náctiletých slečen adresovaných poradně portálu Babyonline.cz a na jejím vzniku a tvorbě se podílely samy dospívající dívky. 

 

Inzerce

Hattrickem v sexuální výchově se stal skorokomiks Desatero pro kluky jak na holky, pubertu i sex. 

Ve videu nechybí ani zdůvodnění, proč je důležité s dětmi mluvit o sexu doma a jak. 

Inzerce

Co ve videu najdete: 

Jak děti přicházejí na svět Co se od kamarádek nedozvíš Desatero pro kluky

Produkty k prohlédnutí a zakoupení na www.prochytrehlavicky.cz.  

 

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

VIDEO: Jak začít se sexuální výchovou u nejmenších a jak a proč s ní seznámit náctileté? - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×