Inzerce
Inzerce
Inzerce

Rodiče, víte, kdo vzdělává vaše dítě o sexu?

Reportáž o tom, kdo místo vás vzdělává vaše dítě o sexu. I vaše dítě se takto snadno dostane k pornu…

Pouze 15 % rodičů zvládá vzdělat své děti a připravit je na pohlavní život!

Proč tak málo, když před 100 lety to bylo doporučovanou normou?

„Poučení o pohlavním životě

se nemá žádat jenom od školy;

v první řadě jsou k tomu povoláni

rodičové.“

T. G. Masaryk
 
Kde pak naše děti hledají odpovědi na to, co je zajímá? Pusťte si video!

Co s tím? 

Buďte první! Předběhněte vrstevníky a internet!

Prý, že to s vámi doma také nikdo nedělal? Vystupte z kruhu, kdy nevědomá generace šíří nevědomost a TABU na ty další!

Vzdělávejte!

JAK? Jak to dělají osvícení rodiče?

1. Koupí kvalitní knihu
2. Přečtou si ji sami (pokud vás nebaví, nebude bavit ani dítě, kupte jinou)
3. Věnují ji dítěti a nabídnou možnost diskuze

 

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Rodiče, víte, kdo vzdělává vaše dítě o sexu? - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×