Svatba Jana1260

Brali jsme se 1. září 2007, což bylo po devíti letech známosti a Vojtíškovi bylo pět měsíců. O svatbě věděli jen naši rodiče. Mně šel za svědka můj taťka, manželovi jeho maminka a moje mamka to celé natáčela a fotila.

Chtěli jsme to v parku pěkně v klidu. Oddával nás místostarosta, se kterým se dobře známe, tak nás i vyfotil při obřadu, když to mamka nemohla stihnout, natáčet a ještě fotit.:D

Inzerce



Říkali, že to ještě nezažili, aby přišli svatebčané pěšky. My jsme šli jak na procházku, vzali jsme Vojtu do kočárku a vyrazili do parku (máme to asi 5 min chůze).

Inzerce

Inzerce

Inzerce



Po obřadu jsme se ještě prošli po parku, udělali mraky fotek a šli jsme se najíst k nám domů. Druhý den jsme pozvali manželovi sourozence s rodinami na grilování a tam jsme jim to oznámili.



V pondělí jsem udělala okružní jízdu po městě s kočárkem a rozvezla svatební oznámení.

Děkujeme všem uživatelkám za jejich příspěvky. Pokud byste chtěli i Vy ostatní připojit fotografie či text z Vaší svatby, samozřejmě můžete. Stačí nám je zaslat na email sekretariat@babyonline.cz a do předmětu uvést Svatební speciál - uživatelky.

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Svatba Jana1260 - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×