Svatba Iridales

Brali jsme se s Petrem 14.4.2007 po dvou letech známosti a s mým dvouměsíčním těhotným bříškem. Svatbu jsme měli naplánovanou půl roku dopředu. Obřad proběhl na zámku v Přerově, hostina a oslava v restauraci v Oseku nad Bečvou.

Po obědě jsme strávili dvě hodiny focením v městském parku, kde nádherně kvetly magnolie. Upřímně, ještě jsme je byli v týdnu před svatbou kontrolovat, jestli kvetou.:o)

Inzerce

Inzerce

Svatba byla menší, jen 25 lidí, většinou rodina a pár dobrých známých.

Inzerce

Užili jsme si svůj velký den, ačkoliv ve čtvrtek před svatbou jsme jeli s mužem na pohotovost, kde si ho chtěli nechat - špatně se mu polykalo. No doktora jsme ukecali - ještě že tak.:o) Den završil můj strýc, který nám jako svatební dar věnoval ohňostroj.

Inzerce

Děkujeme všem uživatelkám za jejich příspěvky. Pokud byste chtěli i Vy ostatní připojit fotografie či text z Vaší svatby, samozřejmě můžete. Stačí nám je zaslat na email sekretariat@babyonline.cz a do předmětu uvést Svatební speciál - uživatelky.

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Svatba Iridales - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×