banner

Postup

Pekáč,ve kterém budete rybičku péct,vyložte cibulí nakrájenou na plátky,na to česnek na plátky,zalít troškou vody.Néééé moc,ryba hodně vody pustí.Rozložte pangase(mraženého),posypte ho mletou paprikou,podravkou,grilovacím kořením(koření lze obměnit podle zvyků rodiny a věku dětí).Nechte hodinku odležet.
Do mezer mezi plátky rybky dejte polévkovou lžíci kečupu.Nešetřete s ním.Posypte mraženou zeleninou nebo i čerstvou-podle ročního období.
Pečte 15-20 minut při 180st.C.
Dnes jsem to ochutnala u kamarádky,bylo to moc dobré.Inspiraci našla na internetu.
I vám přeju dobrou chuť.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Perníky ze Slovenska

Pangasius na zelenině - diskuze

taky jsem zapékala pangase(jiný recept) a myslím,že vody není potřeba,pustí hoooodně vody,jinak díky za recept,zkusím,kečup by mi nenapadl
právě vařím-zkusmo
téda to prubnu
tak to stopro zkusim

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40