banner

Celkem 9 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
taky jsem zapékala pangase(jiný recept) a myslím,že vody není potřeba,pustí hoooodně vody,jinak díky za recept,zkusím,kečup by mi nenapadl
právě vařím-zkusmo
téda to prubnu
tak to stopro zkusim
dělala jsem včera s brkaší a bylo moc dobré:o)
Pangase taky dělám-je super.Nedávno jsem zapekla se žampiónama a sýrem bylo to ňam ňam.
Já podobnými způsoby zapékám filety z tresky. Upřímně se přiznám, že dělat takhle nějak podobně pangase mě už taky napadlo, ale pak jsem si říkala, že je ho škoda, že zanikne ta jeho jemňounká chuť, takže jsme ho mívali vždy jen na másle, tomu brambory, nebo brkaši, zeleninu nebo salátek extra.
Když ale říkáš, že to stojí za to, tak to vyzkouším.
Tu rybu jsem nikdy nejedla. Tak to taky vyzkousim
Musím říct,že ten pangasius je nejlepší ryba co jsem kdy jedla.Dělala jsem jí podobně.U nás v řezníku ho mají kg za 69kč.To je zadarmo vedle v Albertu je za 139kč za kg to je rozdíl.Hned jak jsem šla kolem řezníka,koupila jsem si další 2kg do mražáku at mám zásoby.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40