banner

Recept: Zapečené maso s tatarkou a sýrem

Postup

Marináda - vajíčka 2-3, lžíce oleje, lžička solamylu, sojová omáčka, špetka muškátového květu. někdy dám i lžíci kečupu


maso


tatarka


strouhaný sýr


 


V základním receptu je hovězí maso, ale já dělám z kotlety, kuřecích prsou,ale i ze sojového.


Maso nakrájíme na tenké plátky které osolíme a opepříme a naložíme do marinády ideálně přes noc.


Do pekáčku(zapékací miska) narovnáme plátky masa a přelejeme zbylou marinádou, posypeme strouhaným sýrem a na to opatrně rozetřeme v tenké vrstvě tatarku. Celé strčíme do trouby a pozvolna pečeme v troubě ( 180°C na 40-50minut) až se na povrchu objeví zlatavá krusta. 


Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Sdílejte stránku

Následující recept:

omáčka

Zapečené maso s tatarkou a sýrem - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40