banner

Postup

500 g mäsa (používam kuracie alebo bravčové)
3 stredne veľké cibule
3 strúžky cesnaku
olej
1 čajová lyžička rasce
1 čajová lyžička mletého čierneho korenia
1 čajová lyžička octu
1 čajová lyžička soli
2 čajové lyžičky "talianskych byliniek" (oregáno, bazalka, šalvia, tymián, majoránka, rozmarýn)

Mäso nakrájať na rezance. Cibuľu na polkolieska, cesnak na plátky. Všetko dať do misy, pridať koreniny, olej a ocot a poriadne premiešať. Nechať v chladničke odležať cez noc. Druhý deň rozpáliť panvicu, pridať zmes a orestovať do zlatova.
Príloha: opečené zemiaky, hranolky, zemiaková kaša, ryža a zeleninka.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Zdravá víkendová buchta

Následující recept:

Falešná marcipánka

Nakladané mäso - diskuze

Rasca je kmín?Jinak ale stále rozumím dobře
Teda ocet jsem ještě do marinády nepoužívala, spíš sojovku, ale máš-li vyzkoušené, proč ne, změna je život
Pepře dáváš tolik? Lžička se mi zdá příliš, nemyslela jsi třeba jen na špičku nože?
Ale obrázek vypadá dooost dobře, jdu vysmejčit lednici.
Děláš mi chutě,zkusím příští týden.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

78 %
35 hlasů

4 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 45 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici