banner

Postup

Prosít 30dkg moučkového cukru,15dkg plnotučného sušeného mléka,přidat 3 polévkové lžíce medu,2 lžíce vody a mandlové aroma dle chuti.
Recept mám od dcery,minulý týden se vyučila cukrářkou.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Nakladané mäso

Následující recept:

Brokolicový koláč

Falešná marcipánka - diskuze

Tak ještě další vychytávky prosím,já jsem ze školy už 12 let a dnes je vše jiné,děkujeme a já zvlášť moc
díky,určitě se hodí

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40