Hrnickova buchta s ovocem
50 minut
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Výborná hrníčková buchta!
2 hrnky polohrubé mouky,
1 hrnek cukru
1/2 hrnku másla
1 prášek do pečiva
1 lžíce vanilkového cukru
2 vejce
1 hrnek mléka
Ovoce
Trouba na 170 stupňů. Proseji mouku, přidám cukr a máslo na kostky a udělám drobenku. Hrneček odeberu. Do zbytku lehce vmíchám prášek do pečiva, vanilkový cukr, vejce, mléko. Zamíchám tak, aby nebyly hrudky. Naliji do formy, dám ovoce a drobenku. Peču 40 minut. 🙂
Předchozí recept:
Domácí jednoduchý chléb
Následující recept:
Dortík v hrníčku
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?
11 %
32 hlasů
14 %
41 hlasů
56 %
164 hlasů
8 %
22 hlasů
5 %
14 hlasů
7 %
19 hlasů
Celkem hlasovalo 292 unikátních návštěvníků