banner

50  minut

Postup

Výborná hrníčková buchta! 

2 hrnky polohrubé mouky, 

1 hrnek cukru 

1/2 hrnku másla

1 prášek do pečiva 

1 lžíce vanilkového cukru 

2 vejce

1 hrnek mléka 

Ovoce 


Trouba na 170 stupňů. Proseji mouku, přidám cukr a máslo na kostky a udělám drobenku. Hrneček odeberu. Do zbytku lehce vmíchám prášek do pečiva, vanilkový cukr, vejce, mléko. Zamíchám tak, aby nebyly hrudky. Naliji do formy, dám ovoce a drobenku. Peču 40 minut. 🙂

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Domácí jednoduchý chléb

Následující recept:

Dortík v hrníčku

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
164 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

7 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 292 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40