banner

Postup

1 kg brambor,talířek hub,1 cibule,olej,20dkg anglické sl., strohanka, ml.pepř, sůl, petrželku, 2 vejce, 2 dl smetany.

Brambory uvařené ve šlupce necháme vychladnout pak nakrájíme na plátky. Na oleji zpěníme cibulku přidáme nakrájené na plátky houby a osmahneme. Rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Zapékací mísu vymažeme olejem a vysypeme strohankou, na dno poklademe polvinu prambor, na bě houby a slaninu, vše osolíme, opepříme a totéž ještě jednou. Pokapeme olejem a vložíme na chvilku do trouby. Pak polijeme ještě rošlehanými vejci s petrželkou a smetanou a pečeme, až zálivka ztuhne a na potrch zrůžovatí.

pro 4 osoby

Sdílejte stránku

Brambory s boubami a slaninou - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici