banner

Postup

Jelikoz jsem se dala na zdravi jidelnicek:-) ve kterem je i Tofu,tak jsem ho koupila,ale nechutnalo my.Nekde jsem se docetla ze se musi ochutit,Tak jsem ho nalozila na den do olivoveho oleje,cesneku a koreni ¨.potom lehce osmazila na panvi a musim rict ze je to basta.Fakt doporucuji vyzkouset.I Ma dcera to bastila.Ale potom opatrne s cesnekem at to neni moc ostre.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Koňaková bábovka

Následující recept:

Osvěžující stracciatela

Naložené Tofu - diskuze

dnes jsem dělala k večeři pro mě a Nikču, naložila jsem do oleje,malého stroužku česneku, solčanky a bazalky, po osmažení to bylo výborné, a česnek nebyl skoro cítit, Nikča měla s rohlíkem, já se sterilovanou řepou, skvělá zdravá a lehká večeře

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40