banner

40  minut

4   porce

Postup

Ingredience:

  • 1/2 většího květáku
  • 250 g těstovin (váha před uvařením)
  • 2x plechovka tuňáku i se šťávou
  • 100 g sýr (gouda)
  • hrst parmezánu
  • 1x kelímek smetany (dávám vysokoprocentní, ale jde i rostlinná)
  • muškátový oříšek nebo květ

 

Uvařený květák rozmixujeme se smetanou. Vmícháme ostatní suroviny a dáme do zapékací mísy. Pečeme odkryté na 180°C cca 30 min.

Děti to milují. Díky parmezánu nemusíme vůbec solit.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Svačina - snídaně

Následující recept:

Bábovka

Rychlý zapečený květák - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici