banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 594 příspěvků

hody a řepa

máme hody. to je zas žráádla, ALE mám tu dost řepy- co s tím.. já znám ze sk. jidelny jen \"kompot\" mám to povarit, nakrájet, a dát do misek? nebo co s tíím??

Bagety

máte na ně nějaký osvědčený recept?Děkuji

zelené fazolky

Urodilo se mi letos dost fazolek. Dáváme to pod maso ještě s další zeleninou a pak je chci zkusit na omáčku. Ale dál mě nic nenapadá. Nemáte nějaký receptík na fazolky?

Dýně hokaido

Koupila jsem si dnes po cestě dýni hokaido. Chci z ní udělat polévku a nevím, zda se loupe nebo ne.Jak to děláte vy?Díky za rady.

Šunkové koleno

To je teda věc.Mám takové obří.Pekla jsem ho celé odpoledne,ale stojí to za to.To bude dobrota.Dneska jsem si celkově krásně zavařila.Samá příjemná práce.

Mražák

To odmražování mražáku je taková hnusná práce.Všude plno vody.Všechno až na nové maso co bylo zvlášt jsem vyhodila.Všechny moje zásoby,které už stejně nikdo nechtěl.Ještě hodinku tomu dám a zase ho pustím.Už ho mám umytý na čisto.

V kolik grilovat?

My tady na chalupě o půl jedné obědváme,teda tatka.Pak je odpolední program.V 5 jde chystat ohen ,on si dělá sám uhlíky ze dřeva to trvá tak hodinku.Pak se kolem 6-7 začne dělat maso než se udělá je kolem půl 8-8 a to je na mě pozdě sníst večer 200g masa plus nějaký chleba,zeleniny atd.Nějak by to chtělo lépe časově vychytat.Tak kolem 3 začít jenže to jsou všichni po obědě a každý něco dělá nebo spí,pijeme káfíčko a jíme sladké.Kdy grilujete vy?

Cheesecakes

Ahoj děvčata, jedla jsem teď na výletě v Praze úžasný jahodový cheesacakes http://www.cukrarna-hajek-hajkova.cz/vyrobky/cheesecakes/cheese-cake-jahoda-zele/. Na pěčení, vaření jsem tele, ale ten bych se chtěla naučit. Myslím, že zrovna teď do horkých letních dnů se hodí ke kávičce. Nemáte někdo nějaký dobrý OSVĚDČENÝ recept??

To bude sranda

Budu jen s dětmi 14 dní v malé chaloupce.Budu muset každý den vařit.Jenže jsme všichni nejedlíci a stačí nám sušenky.To by neprošlo přes naše.Budou se chodit dívat co jíme.U nich je jídlo nejdůležitější téma na světě.Kdybych byla doma jen malýma tak by jsem vařila tak 5x a to ještě jen večeře.Už tak budeme obědvat kolem 4-5 večer.To bude řečí.Co vy máte taky jiné zvyky než jiní lidi,když s někým někde jste.My jsme jako děti často jezdili takhle někde ,kde si naši vařili.A i jiní lidi si vařili.A já těm cizím strašně záviděla.Jedli si guláše,řízky,buchty a my makrobiotiku.Zrní a hrách.Ted to bude my co budeme mít ty řízky a naši furt ten svůj hrách.

chvála remsosce..stali se z nas kamosky:o)

koprovka

z vody? ci z mlika? ja z mlika a davam tam i smetanu..

To mě vytáčí

Zuzanka dělá čistku v ledničce. Dáva tam nový nákup a šílí z Gabule. Ta má ve zvyku nechávat všeho jednu lžičku,jeden kus,jeden plátek salámu,jeden hlt pití.Aby pak nemusela vyhazovat obaly.Uklízet to po ní je děs.Dělá vám to doma někdo?Vadilo by vám to?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
28 hlasů

69 %
74 hlasů

6 %
6 hlasů

Celkem hlasovalo 108 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici