banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 589 příspěvků

čínská polévka

jo, mluvím o tech nechutne umelych nezdravých... kupujete je nekdo? obcas na chut ci tak? ja na ni semtam dostanu chut..miluju kureci:Dje tu este nekdo takove \"cune\" ze to pozre a chutna mu to?:D

Hermelín

Svýho času jsem byla živá plísňových sýrů, hlavně hermelínů a spol. V těhotenství jsem to omezila, později úplně vynechala a nevrátila jsem se k nim, protože mi přestaly chutnat. Takhle, chutnají mi, ale nepreferuji je. Asi před měsícem byl u alberta k hermelínu šmoula navíc (!!), tak jsem ho koupila. Včera jsem ho v ledničce objevila, už byl pár dní prošlej. Říkala jsem si paráda, ten bude uzrálej...ale prd, vypadal jako úplně normální nezralej, nudnej sýr. Oni už teď hermelíny neuzdrávají??

Rekord

Máte nějaký rekord,že jste něčeho snědli hodně?Třeba 10 knedlíku nebo 1kg masa.

Jednohubky

Kdy jste měli naposled klasické jednohubky z rohlíku a pomazánek?Ted jsou v módě různé předkrmy na lžičku,různé paštičky,závitky a kdo ví co ještě a jednohubky už jsou v zapomnění. Alespon u nás.Někdy to napravím a udělám celý tác jednohubek.Které máte nejraději?

Pečení v silikonové formě

Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu, dostala jsem od ségry k narozeninám silikonovou formu na bábovku, ale ještě jsem s ní nikdy nepekla. A mám z toho trochu obavy...poslala mi tady ten odkaz: https://www.dommo.cz/Magazin/Clanky/Peceme-v-silikonovych-formachale tam je jen takový základ. Jsem zvyklá péct ve skleněné formě. Je třeba ten silikon vymazávat?? Nejraději děláme tvarohovou bábovku, a bylo by mi líto, kdyby se mi roztrhla. A nějaké zkušenosti s dobou pečení, a stupni??Díky moc Lucka

Dyne Hokaido

mate s ni zkusenosti? Nejaky osvedceny recept? Dekuji

Hrnce

Jsem ted musela vyklidit skřínku,kde mám hrnce a mám je na zemi a je jich jen hromádka.3 pánve,3 rendlíky,wok,3hrnce,2 velké na polívku a jeden ten keramický co se na něho sbíralo v Albertu.To už forem na pečení mám víc než hrnců.Co Vy?Kolik jich máte a kolik jich použivate a který nejraději?Jsem prvních 10 let věci nakupovala a ted je přes 10 let vyhazuji a furt mám všeho hodně.

hody a řepa

máme hody. to je zas žráádla, ALE mám tu dost řepy- co s tím.. já znám ze sk. jidelny jen \"kompot\" mám to povarit, nakrájet, a dát do misek? nebo co s tíím??

Bagety

máte na ně nějaký osvědčený recept?Děkuji

zelené fazolky

Urodilo se mi letos dost fazolek. Dáváme to pod maso ještě s další zeleninou a pak je chci zkusit na omáčku. Ale dál mě nic nenapadá. Nemáte nějaký receptík na fazolky?

Dýně hokaido

Koupila jsem si dnes po cestě dýni hokaido. Chci z ní udělat polévku a nevím, zda se loupe nebo ne.Jak to děláte vy?Díky za rady.

Šunkové koleno

To je teda věc.Mám takové obří.Pekla jsem ho celé odpoledne,ale stojí to za to.To bude dobrota.Dneska jsem si celkově krásně zavařila.Samá příjemná práce.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s

26 %
23 hlasů

70 %
63 hlasů

4 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 90 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici