banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 575 příspěvků

Rekord

Máte nějaký rekord,že jste něčeho snědli hodně?Třeba 10 knedlíku nebo 1kg masa.

Jednohubky

Kdy jste měli naposled klasické jednohubky z rohlíku a pomazánek?Ted jsou v módě různé předkrmy na lžičku,různé paštičky,závitky a kdo ví co ještě a jednohubky už jsou v zapomnění. Alespon u nás.Někdy to napravím a udělám celý tác jednohubek.Které máte nejraději?

Pečení v silikonové formě

Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu, dostala jsem od ségry k narozeninám silikonovou formu na bábovku, ale ještě jsem s ní nikdy nepekla. A mám z toho trochu obavy...poslala mi tady ten odkaz: https://www.dommo.cz/Magazin/Clanky/Peceme-v-silikonovych-formachale tam je jen takový základ. Jsem zvyklá péct ve skleněné formě. Je třeba ten silikon vymazávat?? Nejraději děláme tvarohovou bábovku, a bylo by mi líto, kdyby se mi roztrhla. A nějaké zkušenosti s dobou pečení, a stupni??Díky moc Lucka

Dyne Hokaido

mate s ni zkusenosti? Nejaky osvedceny recept? Dekuji

Hrnce

Jsem ted musela vyklidit skřínku,kde mám hrnce a mám je na zemi a je jich jen hromádka.3 pánve,3 rendlíky,wok,3hrnce,2 velké na polívku a jeden ten keramický co se na něho sbíralo v Albertu.To už forem na pečení mám víc než hrnců.Co Vy?Kolik jich máte a kolik jich použivate a který nejraději?Jsem prvních 10 let věci nakupovala a ted je přes 10 let vyhazuji a furt mám všeho hodně.

hody a řepa

máme hody. to je zas žráádla, ALE mám tu dost řepy- co s tím.. já znám ze sk. jidelny jen \"kompot\" mám to povarit, nakrájet, a dát do misek? nebo co s tíím??

Bagety

máte na ně nějaký osvědčený recept?Děkuji

zelené fazolky

Urodilo se mi letos dost fazolek. Dáváme to pod maso ještě s další zeleninou a pak je chci zkusit na omáčku. Ale dál mě nic nenapadá. Nemáte nějaký receptík na fazolky?

Dýně hokaido

Koupila jsem si dnes po cestě dýni hokaido. Chci z ní udělat polévku a nevím, zda se loupe nebo ne.Jak to děláte vy?Díky za rady.

Šunkové koleno

To je teda věc.Mám takové obří.Pekla jsem ho celé odpoledne,ale stojí to za to.To bude dobrota.Dneska jsem si celkově krásně zavařila.Samá příjemná práce.

Mražák

To odmražování mražáku je taková hnusná práce.Všude plno vody.Všechno až na nové maso co bylo zvlášt jsem vyhodila.Všechny moje zásoby,které už stejně nikdo nechtěl.Ještě hodinku tomu dám a zase ho pustím.Už ho mám umytý na čisto.

V kolik grilovat?

My tady na chalupě o půl jedné obědváme,teda tatka.Pak je odpolední program.V 5 jde chystat ohen ,on si dělá sám uhlíky ze dřeva to trvá tak hodinku.Pak se kolem 6-7 začne dělat maso než se udělá je kolem půl 8-8 a to je na mě pozdě sníst večer 200g masa plus nějaký chleba,zeleniny atd.Nějak by to chtělo lépe časově vychytat.Tak kolem 3 začít jenže to jsou všichni po obědě a každý něco dělá nebo spí,pijeme káfíčko a jíme sladké.Kdy grilujete vy?

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

9 %
6 hlasů

54 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 70 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40