banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Ach ty líčka - diskuze

9 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Tatka je koupil na chalupu,mamka uvařila a nic moc.Neměla to moc dochucené.Jednou jsme je měli v restauraci.Tak jsem Gabku poslala do Makra ,že nastal čas ,abych trumfla mamku i restauraci.Zajela ,koupila,ale ta cena.315kč za 1,160 líček.Na to,že je to odpadní maso.Pro nás to bude na jeden oběd.Koupila i celou roštěnku ta nás stála 415kč a bude na 4 obědy.Už z ní mám udělané španělské ptáčky a 3 další balíčky jsou zmražené.Takový nepoměr co se týká ceny.No nevím nevím jestli to budu ještě někdy kupovat.Co vy,kupujete je,vaříte,dávate si je v restauraci?
tohle mě nikdy nelákalo... Ani jsem to snad ještě nejedla, a ani nemám teda potřebu to kupovat nebo to někde zkoušet jíst. My radši pořádný flák masa :-) Teď mám v mražáku čtvrtku prasete a dva králíky, myslím, že maso dlouho kupovat nebudu
Není to tak dávno, kdy byly líčka levné, jenom teď z toho udělali hitovku a cena stoupla několikanásobně, navíc nejsou skoro k dostání já líčka miluju, když se umí udělat je to moje nejoblíbenější maso Já je kupuju minimálně, dost často je máme na nedělní oběd u tchýně a ta je umí tak luxusní, že už je skoro já nevařím :-) nejradši mám na víně s kořenovou zeleninou, mńááám, teď jsem se málem poslintala :-D
ty jo, taky jsem je chtěla už dávno koupit a vyzkoušet, jen jsem teda netušila že stojí tolik
Taky drahší maso nekupuji, jen občas.Líčka jsem nikdy nejedla.
Nikdy jsem je nejedla a nikdy jsem je neviděla na krámě. Ale dala bych si je. Když je vaří v Prostřenu, slintám jak bernardýn.
tak licka bych nikdy nekoupila,nejbezneji kupuji na denni vareni hovezi kytu a rostenou,obcas svickovou...ale tu jen proverenou u provereneho dodavatele..zadne jine hovezi ani nekupuji..u veproveho na bezne vareni jedine peceni ci krkovici bez kosti a obcas panenku
@Liberte A proč?Že se ti třeba nelíbí-bo hezké maso to fakt není.Brr.G to miluje,když to jí,ale nesmím ji to ukázat bo by to už nejedla.Ty blány a ten tuk okolo.
@Honafa ja jedine kde muze byt tuk beru t bone steak a prave krkovici a to kupuji i tak tu s nejmensim nozstvim..jinak zadne maso ktere jdu zpracovat nesmi mit zbytecne tuk a to malinko co kde je proste vypreparuju..nesnasim to..bleee
licka jsem nikdy nemela, nejdrazsi maso co kupuju je losos nebo teleci kyta... jinak to drahe maso nekupuju (rostenku atd) bojim se ze to zkazim a treba dobrej ramp steak si dam radsi v restauraci

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40