Inzerce
Inzerce
Inzerce

Chřipajzna - diskuze

  • Chřipajzna
    Ahoj těhulíny 
    Tak užmě taky ta mrcha zkolila 
    Včera bolest celého těla, hlavně bederní páteře, bolest hlavy jako sviňa s prominutím já slyšela i mrkání, 2x sem zvracela což mě po témeř dvou měsících bez obráceného žaludku docela rozhodilo  Dneska jen boelst celehotěla, slyším mrkání i od miláčka a navíc mě bolí v krku takže paráááááda  Přítel má opar přes celý horní ret takže se mu vyhejbám.,.na opary netrpím ale v těhu jsem prošla tolikati změnama že bych se nedivila kdybych ho z ničehož nic taky chytla  Ale teda dnes ráno mě dostal kytičkou a bonbonkama:))) Valentýn neslavíme ale prej když je tenvýjmečný těhu stav...     
    Přeju Vám krásného Valentýna holky, pohladte pupíky, dejte mimčám a dětičkám pusu na čelo a přítele nebo manžela pomuchlejte:)(pokud nemá opar  :)
    A jezte vitaminy at nemáte chřipku jako já:)))
    Mysulatko   | 14.02.2011 11:33:05
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Moje potíže 20. týden těhotenství a jejich řešení (strana 2)

Poradna

Dobrý den,
po prvním porodu mám trochu povolené pánevní dno (i když jsem po porodu cvičila a zlepšilo se to, není to stále v normálu) Projevuje se to mírnou inkontinencí např. při kýchnutí, skákání na trampolíně,atd. A teď k dotazu, jsem podruhé těhotná ( začátek 7 měsíce) a nevím co je pro následný porod lepší. Zda posilovat nebo naopak neposilovat pánevní dno před porodem. Můj gynekolog mi řekl,že je lepší neposilovat (že to mám nechat až po porodu), jiný gynekolog mi řekl,že trochu bych posilovat měla. Tak jsem z toho zmatená,co zvolit. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, posilování pánevního dna určitě neublíží, naopak může pomoci připravit Vaše tělo na větší zátěž, působí preventivně. Poznáte sama, zda Vám cvičení vyhovuje, nebo je Vám to nepříjemné a podle toho budete pokračovat.
Obecně však platí, že posilování pánevního dna je vždy ku prospěchu, především pokud se vyskytují i nějaké potíže.
Hezký den

MUDr. Andrea Liszková | Babyonline | 02.01.2021, 14:24
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×