PARK TOBOGA FANTASY v Praze

Toboga Fantasy je největší rodinný indoor park v České republice. Na rodiče s dětmi čeká na ploše 6000 m2 přes 100 hracích a sportovních atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky pro děti i pro dospělé. 

Každá z nich nás zavede do světa fantazie, kde není nic nemožné. Za jediný den můžete uskutečnit dobrodružnou cestu na planetě FANTASY, kde žijí jen veselí a skotačiví lidé. Děti se mohou vyřádit na tobogánech, trampolínách, obří mega skluzavce, skákacích hradech, horolezecké stěně, šplhací sopce, v pavoučí věži, na motokárách či na obrovském nafukovacím drakovi. 

Pokud si chcete odnést ještě více zážitků, přijďte vyzkoušet simulátor VR. Vybrat si můžete z mnoha projekcí! Horská dráha, vesmír, podmořské hlubiny, střílečky, katastrofy, transformers, pohádkové projekce pro děti a edukativní projekce pro školáky! Další novinkou v parku Toboga je 7D kino s pestrou nabídkou filmů! 

Inzerce

Více na: www.toboga.cz/praha

Inzerce

Inzertní sdělení

 
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

PARK TOBOGA FANTASY v Praze - diskuze

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×