banner

Postup

Ingredience:
600 g mraženého hrášku,
2 malé cibule,
100 g šunky,
120 ml hovězího vývaru,
2 lžíce másla,
špetka cukru,
sůl

Postup:
V menším hrnci zahřejeme masový vývar. Na pánvi rozpustíme 1 ½ lžíce másla a necháme na něm zesklovatět cibuli nakrájenou na tenké plátky. Vmícháme hrášek a ochutíme ho špetkou cukru a solí. Přilijeme vývar a hrášek vaříme pod pokličkou tak, aby zůstal křupavý. Mezitím nakrájíme šunku na tenké nudličky. Vmícháme ji do hrášku, přidáme zbytek másla a dochutíme solí.
Podáváme jako přílohu k masu nebo jen s chlebem či pečivem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Chlebový knedlík

Následující recept:

Celerová kaše

Hrášek se šunkou - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici