banner

Postup

Ingredience:
600 g mraženého hrášku,
2 malé cibule,
100 g šunky,
120 ml hovězího vývaru,
2 lžíce másla,
špetka cukru,
sůl

Postup:
V menším hrnci zahřejeme masový vývar. Na pánvi rozpustíme 1 ½ lžíce másla a necháme na něm zesklovatět cibuli nakrájenou na tenké plátky. Vmícháme hrášek a ochutíme ho špetkou cukru a solí. Přilijeme vývar a hrášek vaříme pod pokličkou tak, aby zůstal křupavý. Mezitím nakrájíme šunku na tenké nudličky. Vmícháme ji do hrášku, přidáme zbytek másla a dochutíme solí.
Podáváme jako přílohu k masu nebo jen s chlebem či pečivem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Chlebový knedlík

Následující recept:

Celerová kaše

Hrášek se šunkou - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40