banner

Postup

Ingredience:
5 krajíců pšenično-žitného chleba,
300 g polohrubé mouky,
1 prášek do pečiva,
sůl,
zelená petrželka,
vlažná voda dle potřeby

Postup:
Chleba nakrájíme na kostičky, osolíme a v míse smícháme s moukou a práškem do pečiva. Zalijeme vlažnou vodou a vypracujeme vláčné těsto. Nakonec vpracujeme do těsta najemno pokrájenou zelenou petrželku. Vytvarujeme 2 knedlíky a vaříme ve vroucí vodě asi 20-25 minut. Během vaření knedlíky obrátíme.
Knedlík se hodí k různým typům gulášů.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Hrášek se šunkou

Chlebový knedlík - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40