banner

Postup

Ingredience:
5 krajíců pšenično-žitného chleba,
300 g polohrubé mouky,
1 prášek do pečiva,
sůl,
zelená petrželka,
vlažná voda dle potřeby

Postup:
Chleba nakrájíme na kostičky, osolíme a v míse smícháme s moukou a práškem do pečiva. Zalijeme vlažnou vodou a vypracujeme vláčné těsto. Nakonec vpracujeme do těsta najemno pokrájenou zelenou petrželku. Vytvarujeme 2 knedlíky a vaříme ve vroucí vodě asi 20-25 minut. Během vaření knedlíky obrátíme.
Knedlík se hodí k různým typům gulášů.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Hrášek se šunkou

Chlebový knedlík - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici