banner

Postup


1 cibule, nakrájená nadrobno
2 lžíce másla
300 g mraženého špenátu, sekaného (ne pyré, ale může být příp. listový)
200 g bulguru
200 ml smetany ke šlehání
400 ml zeleninového vývaru (nebo kuřecího)


 


Na másle necháme zesklovatět cibuli, přidáme špenát, bulgur, smetanu a vývar a přivedeme k varu. Zakryté zvolna vaříme 10 minut (občas promícháme), poté odstavíme a pod pokličkou necháme dojít, dokud bulgur zcela nezměkne (cca 20 minut - za tu dobu se zbyvajici dova do bulguru vcucne). Před podáváním promícháme.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Cuketová omáčka

Následující recept:

Gofio bábovka

smetanovo špenátový bulgur - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici