Recept: smetanovo špenátový bulgur
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
1 cibule, nakrájená nadrobno
2 lžíce másla
300 g mraženého špenátu, sekaného (ne pyré, ale může být příp. listový)
200 g bulguru
200 ml smetany ke šlehání
400 ml zeleninového vývaru (nebo kuřecího)
Na másle necháme zesklovatět cibuli, přidáme špenát, bulgur, smetanu a vývar a přivedeme k varu. Zakryté zvolna vaříme 10 minut (občas promícháme), poté odstavíme a pod pokličkou necháme dojít, dokud bulgur zcela nezměkne (cca 20 minut - za tu dobu se zbyvajici dova do bulguru vcucne). Před podáváním promícháme.
Předchozí recept:
Cuketová omáčka
Následující recept:
Gofio bábovka
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků