banner

Postup

Na oleji zpěnit nahrubo nakrájenou cibuli, přidat jenmě nastrouhaný česnek, přidat 1 velkou oloupanou, vydlabanou a nahrubo nastrouhanou cuketu. Přidat protlak. Trochu jsem podlila a dusila. Ochutit sojovkou a worchestrem, pepř a špetka chilli. Pokud se dá dopéct do trouby, nandáte do skleniček, obrátíte dnem vzhůru a máte zásoby na zimu.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Cuketová omáčka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40