banner

Postup

Ingredience:
1 velký celer,
50 g másla,
1 a 1/2 lžíce hladké mouky,
1 dl mléka,
1 cibule,
sůl

Postup:
Omytý celer uvaříme doměkka. Vyjmeme z vody, oloupáme, nakrájíme na malé kousky, zalijeme mlékem, přidáme část másla, mouku, drobně nakrájenou cibuli a chvíli povaříme za stálého míchání. Potom celer prolisujeme přes síto nebo rozmixujeme, přidáme zbylé máslo, sůl a dobře rozmícháme.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Hrášek se šunkou

Celerová kaše - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40