banner

Postup

Těsto: 2 hrnky hl. mouky, 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka (pokojová teplota), 0,5 hrnku oleje, 1 prdopeč, 2 vejce


Náplň: 2 tvarohy, 0,5 hrnku cukru, 1 vanilkový cukr, 1 van. pudink, 2 vejce, 1 hrnek mléka, cca 0,5 hrnku povidel


 


Těsto: vyšlehat vejce s cukrem, olej, mléko a nakonec přidat mouku s práškem do pečiva.


Náplň: v 2. míse zpracovat tvaroh, cukr, van. cukr, pudinkový prášek, vejce a mléko (pokud je tvaroh ve vaničce, dát mléka míň cca 0,75 hrnku)


Na plech vyložený pečícím papírem nalijeme 0,5 těsta, to roztáhneme do krajů. Na to vylijeme celou náplň jako 2. vrstvu. Poté poklademe povidla jako ovoce. (pokud jsou husté, dát do mikrovlnky, lze přidat rum ev. skořici) Nakonec nalít zbylé těsto.


Dát péct do vyhřáté trouby na cca 160st dozlatova.


 

Sdílejte stránku

Následující recept:

Kinder mléčný řez :)))

Tvarohová buchta s povidly - diskuze

Tenhle recept je mi povědomý

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici