banner

Postup

Těsto: 1 hrnek cukru krupice, 1/2 hrnku oleje, 2 hrnky polohrubé mouky,  3 vejce,  1 prášek do pečiva.    Nádivka: 1 1/2 tvarohu,  vanil. cukr,  vejce,  ovoce - meruňky, broskve, borůvky.   Ušlehat vejce, pak přidat cukr a znovu šlehat.Potom přidat mouku s práškem do pečiva a olej. Pokuď je těsto moc tuhé lze přilít trochu mléka, u mě bylo potřeba. Nalít na plech s pečícím papírem. Opatrně poklademe ovocem(aby nekleslo). Tvaroh ušleháme s cukrem a vejcem, dáme do pytlíku a uděláme na buchtu mřížku - to se mi moc nedařilo, tak jsem dala tvaroh tak něják na hromádky a rozetřela vydličkou -  a vše dáme péct do trouby.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

kecup

Následující recept:

Slané amolety

Prošívaná buchta - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici