banner

Postup

Suroviny:
100 ml oleje,20 dkg moučkového cukru,1 vanilkový cukr,150 ml vlažného mléka,4 žloutky, 20 dkg polohrubé mouky,10 dkg hladké mouky, 1 prášek do perníku, šťáva i kůra z jednoho citrónu, sníh z bílků
Postup:
Vše smícháme a přidáme sníh z bílků,dáme do vymazané formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi dvacet minut.
Když chceme mramor, tak těsto rozdělíme na dvě části a do jedné přidáme kakao, střídavě naléváme do formy

Sdílejte stránku

Následující recept:

prosím o zaručený recept

Perníková bábovka - diskuze

děkuji za recept je to lehké a rychlé

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 41 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici