banner

Postup

250g mletého masa
1 větší cibule
4 stroužky česneku
1 plechovka rajč. protlaku
4lžíce sladkého kečupu
1 šlehačka
1 lžíce hladké mouky
3/4 sáčku širokých nudlí
sůl, pepř, majoránka, oregano, bazalka
strouhaný sýr

Těstoviny uvaříme dle návodu. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme k ní maso a orestujeme, osolíme, opepříme. K opečenému masu přidáme česnek, bylinky, orestujeme a zalijeme protlakem smíchaným s kečupem a hladkou moukou. Omáčku orestujeme, aby ztratila kyselost a trochu vychladíme. Pak vmícháme šlehačku. Do vymazaného pekáče navrstvíme těstoviny a omáčku, pořádně promícháme, zasypeme hustě sýrem a pečeme při 180°C asi 30minut nezakryté.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Perníková bábovka

Boloňské zapečené těstoviny - diskuze

Mňam,mňam
To musí být ale mňamka
taky delam ale bez slehacky
Tak přesně taková jídla miluju.
Díky za super recept,ten se u nás určitě zabydlí

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici