banner

Postup

Recept na těsto jsem vzala tady,tak ho nebudu psát.Jen jsem upravila vrchní polevy-udělala jsem českou čokoládovou a citronovou..
Těsto je jiné oproti českým koblihum,že se nevyvaluje a nevykrajuje,ale uděla se had a z něho potom kroužky.Těsto má pak vevnitř jinou strukturu.
Doporučuji si je udělat,je to rychlé,bylo toho hodně a je to moc dobré.
Recept na těsto byl na stránce u koblížku v troubě.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Medové pláty s krupicajdou

Následující recept:

Celerové řízečky

Americké koblihy - diskuze

to vypadá fakt krásně
Jsem ráda, že jsem Ti pomohla a že byly dobré:o) Určitě je někdy vyzkouším taky:o)

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici