banner

Postup

Recept na těsto jsem vzala tady,tak ho nebudu psát.Jen jsem upravila vrchní polevy-udělala jsem českou čokoládovou a citronovou..
Těsto je jiné oproti českým koblihum,že se nevyvaluje a nevykrajuje,ale uděla se had a z něho potom kroužky.Těsto má pak vevnitř jinou strukturu.
Doporučuji si je udělat,je to rychlé,bylo toho hodně a je to moc dobré.
Recept na těsto byl na stránce u koblížku v troubě.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Medové pláty s krupicajdou

Následující recept:

Celerové řízečky

Americké koblihy - diskuze

to vypadá fakt krásně
Jsem ráda, že jsem Ti pomohla a že byly dobré:o) Určitě je někdy vyzkouším taky:o)

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40