banner

Postup

Medové pláty lze upéci,ale já je koupila
Mléko
Krupicová kaše, mohla by být i dětská kaše s příchutí
Máslo
Šlehačka
Potahovací hmota viz odkaz
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18714
Ingredience jsou od oka :-) míry fakt nevím, dělala jsem to prvně a jen tak co mě napadlo.

Měla jsem v plánu medovník,ale zradilo mě máslo, které se zkazilo v tom vedru.Pak už mě napadlo dát tam jen krupicovou kaši, do níž jsem přidala jako příchuť ořechovou směs na pečení- to se prodává do buchet.To jediné jsem doma měla.Spodní plát jsem dala na pečící papír a studenou krupicajdou smíchanou s kouskem másla pláty promazala, ne moc, jen tenkou vrstvu.Horní díl a strany jsem nechala čisté a celé to zabalila do potravinářské folie a zatížila v lednici do druhého dne, je to lepší.Druhý den jsem si vyrobila (poprvé a bez mikrovlnky) hmotu na potahování a je fakt bezvadná. Medové řezy jsem pomazala zbylým krémem a potahla hmotou.Pak už jen rozřezala na dílky a ozdobila šlehačkou.Musím říci, že je to dobré.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

Americké koblihy

Medové pláty s krupicajdou - diskuze

Sbíhají se mi sliny...vypadá to moc dobře
no hezký to vypadá,mňam hned bych si dala
vypadá to parádně

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40