banner

Postup

Celer
podravka
vajíčko
mouka
strouhanka

Celer oloupeme,nakrájíme na asi centimetrové plátky a povaříme asi 8 min.ve slané vodě.Vyndáme,necháme okapat posypeme podravkou nebo jen solí a obalujeme v trojobalu jako řízky.Smažíme do zlatova.
Příloha:bramborová kaše nebo brambory a tatarka

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Americké koblihy

Celerové řízečky - diskuze

v neděli je budu dělat a už se na ně strašně těším
To bych mohla.Jen nevím,jak se se s tím \"popraly\" holky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici