banner

Postup

4 celá vejce
1 hrnek cukru krupice
1/2 hrnku oleje
2 hrnky polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
1/2 lžičky mleté skořice
1 lžička kakaa
4 větší jablka nakrájená na kostičky
2 lžíce vlašských (lískových) ořechů nasekaných nahrubo
2 lžíce rozinek
Vše se nasype do mísy,zamíchá.Tužší hmotu rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech(používám pečící papír).Pečeme cca 1/2 hodiny na 180st.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Houbový tatarák

Následující recept:

Irská smetanová whisky bailis

Americká buchta - diskuze

Mám stejný recept a je to veliká dobrota i Ondrovi šmakuje. Sice zatím peče jen babička,ale vzorně nosí
Tuhle dělám často ale bez ořechů,dávám víc hrozinek.
Anicko, dneska jsem ji upekla, je fakt moc dobra. Dokonce i nase mlsne deti to jedi
Vypadá dobře-a proč americká?

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40