Recept: Irská smetanová whisky bailis
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Co potřebujeme:
2 plechovky Tatry
2 plechovky Salka
3 pytlíčky Irisch cream capuccina
rum dle chuti
Postup:
Jednu Tatru a jedno Salko smícháme a zahřejeme ve vodní lázni až trošku zhoustnou. Druho Tatru vyšleháme se Salkem a capuccinem a pak smícháme s vychladlou směsí z vodní lázně, přidáme rum a znovu vyšleháme. Je to moc dobrý, jemňounký a na povrchu se díky šlehání udělá výborná pěna. Podáváme s ledem.
Předchozí recept:
Americká buchta
Následující recept:
Vánoční vaječný likér
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?
11 %
32 hlasů
14 %
41 hlasů
56 %
165 hlasů
8 %
22 hlasů
5 %
14 hlasů
6 %
19 hlasů
Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků