banner

Recept: Irská smetanová whisky bailis

Postup

Co potřebujeme:
2 plechovky Tatry
2 plechovky Salka
3 pytlíčky Irisch cream capuccina
rum dle chuti  
Postup:
Jednu Tatru a jedno Salko smícháme a zahřejeme ve vodní lázni až trošku zhoustnou. Druho Tatru vyšleháme se Salkem a capuccinem a pak smícháme s vychladlou směsí z vodní lázně, přidáme rum a znovu vyšleháme. Je to moc dobrý, jemňounký a na povrchu se díky šlehání udělá výborná pěna. Podáváme s ledem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Americká buchta

Následující recept:

Vánoční vaječný likér

Irská smetanová whisky bailis - diskuze

Jak dlouho prosím vydrží?
Hmmmm to vypadá dobře.Díky za tip.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40