banner

Postup

Houby (nejlépe hřibovité) osmahnout a vydusit na troše oleje, ochutit drceným kmínem, solí a pepřem.
Zchladlé rozmixovat a dochutit najemno nakrájenou cibulí, hořčicí, česnekem a kečupem.
Podávat nejlépe na topince potřené česnekem. (Možno jakkoli ozdobit zeleninou, např. rajče a cibule.)
Fotku nemám, snad ani není potřeba, upřímně řečeno, právě lákavě a exkluzivně to nevypadá, ale je to dobrota. (Kdo by přece jen potřeboval vizualizaci, na pohled se tomu velmi blíží "plínkové naděleníčko". )

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

rychly segedin

Následující recept:

Americká buchta

Houbový tatarák - diskuze

Mňáááááááááááám.Houby z mrazáku by šly taky asi použít,co?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici