banner

Postup

Houby (nejlépe hřibovité) osmahnout a vydusit na troše oleje, ochutit drceným kmínem, solí a pepřem.
Zchladlé rozmixovat a dochutit najemno nakrájenou cibulí, hořčicí, česnekem a kečupem.
Podávat nejlépe na topince potřené česnekem. (Možno jakkoli ozdobit zeleninou, např. rajče a cibule.)
Fotku nemám, snad ani není potřeba, upřímně řečeno, právě lákavě a exkluzivně to nevypadá, ale je to dobrota. (Kdo by přece jen potřeboval vizualizaci, na pohled se tomu velmi blíží "plínkové naděleníčko". )

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

rychly segedin

Následující recept:

Americká buchta

Houbový tatarák - diskuze

Mňáááááááááááám.Houby z mrazáku by šly taky asi použít,co?

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40