banner

Recept: Zapékané vepřové maso po finsku

Postup

500 gr vepř.masa(bůček ,plec)
olej,2 cibule,sůl,půl lžičky mletého nového koření,brambory,strouhaný sýr.

Maso nakrájíme na kostky,nakríjíme ciboli,osmahneme na oleji s cibulí.Osolíme ,podlejeme vývarem a dusíme v troubě.Když je maso měkké,přidáme na kolečka nakrájené broämbory,nové koření ,můžeme přidat i jiné koření dle chuti,,promícháme a zapečeme.Když jsou měkké brambory,posypeme sýrem a zprudka zapečeme.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Ryba v páře

Následující recept:

Super knedlík za 15min :-)

Zapékané vepřové maso po finsku - diskuze

tak to zkusim
jednoduché a určitě moc dobré,vyzkusím
Vypadá to jednoduše a v jednom hrnci, to mám ráda.Určo vyzkouším

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40