banner

Recept: Zapékané vepřové maso po finsku

Postup

500 gr vepř.masa(bůček ,plec)
olej,2 cibule,sůl,půl lžičky mletého nového koření,brambory,strouhaný sýr.

Maso nakrájíme na kostky,nakríjíme ciboli,osmahneme na oleji s cibulí.Osolíme ,podlejeme vývarem a dusíme v troubě.Když je maso měkké,přidáme na kolečka nakrájené broämbory,nové koření ,můžeme přidat i jiné koření dle chuti,,promícháme a zapečeme.Když jsou měkké brambory,posypeme sýrem a zprudka zapečeme.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Ryba v páře

Následující recept:

Super knedlík za 15min :-)

Zapékané vepřové maso po finsku - diskuze

tak to zkusim
jednoduché a určitě moc dobré,vyzkusím
Vypadá to jednoduše a v jednom hrnci, to mám ráda.Určo vyzkouším

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici