banner

Postup

Použila jsem pangáska a kapra (rozmražené)
Marináda:
šťáva z jednoho citronu
půl bílého jogurtu
asi lžička koření na rybu a trocha soli
(kousky ryby jsem obalila v marinádě a nechala asi 2 hodinky v ledničce zaležet)
Jako přílohu brambory (na osminky)a mraženou zeleninu (směs zelené fazolky,mrkev,hrášek,kukuřice)

Zelenina se napařovala 35min. ryba 25min.
(takže kdo má nádoby na sebe tak dolů zeleninu a brambory a po deseti minutách přidat rybu a pařit dalších 25min.)

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

FRGÁL NEBO PIZZA

Ryba v páře - diskuze

to vypadá krásně,zajímá mě jestli voní brambory po bramborách,zelenina po zelenině nebo všechno po rybičce?????ale asi to bude už vymakaný ne????
Tak už vím,co bude o víkendu.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40