banner

Postup

Použila jsem pangáska a kapra (rozmražené)
Marináda:
šťáva z jednoho citronu
půl bílého jogurtu
asi lžička koření na rybu a trocha soli
(kousky ryby jsem obalila v marinádě a nechala asi 2 hodinky v ledničce zaležet)
Jako přílohu brambory (na osminky)a mraženou zeleninu (směs zelené fazolky,mrkev,hrášek,kukuřice)

Zelenina se napařovala 35min. ryba 25min.
(takže kdo má nádoby na sebe tak dolů zeleninu a brambory a po deseti minutách přidat rybu a pařit dalších 25min.)

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

FRGÁL NEBO PIZZA

Ryba v páře - diskuze

to vypadá krásně,zajímá mě jestli voní brambory po bramborách,zelenina po zelenině nebo všechno po rybičce?????ale asi to bude už vymakaný ne????
Tak už vím,co bude o víkendu.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici