banner

Recept: Zapečené mleté maso se zelím

Postup

Do velké mísy jsem najemno nakrájela asi kilovou hlávku zelí,přidala 2 velké cibule nakrájené najemno,3/4kg mletého masa,sůl a pepř.Vše jsem rukama důkladně promíchala a nasypala do zapékací mísy.Podlila jsem to troškou vody.Pekla jsem 1,5hodiny na 170st.Občas jsem promíchala.
Jako přílohu jsem použila kolínka.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Zapečené mleté maso se zelím - diskuze

zajimava kombinace s kolinkama

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40