banner

Postup

200 g vepřového masa
50 g loupaných burských oříšků(nejlépe nesolených)
1 lžička Solamylu
3 lžičky sojové omáčky
1-2 sušené feferonky
trochu Glutasolu, zázvoru a mletého černého koření
2-3 lžíce oleje



Návod:
Maso nakrájíme na kousky velké 1 – 1,5 cm, posypeme Solamylem, Glutasolem, zázvorem a mletým černým kořením, pokapeme polovinou sojové omáčky, promícháme a necháme marinovat zhruba půl hodiny.

Mezi tím sušené feferonky polámeme na malé kousky a odstraníme jadérka (pokud máme k dispozici malé chilli papričky, použijeme je v celku). Na pánvici rozpálíme olej, na nějž nasype polámané feferonky a chvíli je restujeme. Po chvíli přidáme naložené maso a smažíme, dokud nezhnědne (asi 3 – 4 minuty). Přidáme burské oříšky a vše pokapeme zbytkem sojové omáčky a za stálého míchání smažíme další minutu. V případě, že máme k přípravě jen slané burské oříšky, pak z nich musíme sůl co nejvíce odstranit a použít méně sojové omáčky.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

MEXICKÉ KUŘE

Následující recept:

KUŘECÍ RARÁŠCI

VEPŘOVÉ KUNG-PAO - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici