Recept: Vepřová panenka s bazalkovou omáčkou
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Vepřová panenka
Smetana 30%
Sušená bazalka
Sůl,olivový olej
Panenku nakrájíme na plátky lehce posolíme a pokapeme olivovým olejem(olej rozetřeme po každém plátku)a necháme chvilku odležet.Pak si rozpálíme pánvičku s trochou oliv oleje a panenku zprudka opečeme z obou stran.Maso vyjmeme a uchováme v teple.Do výpeku nalijeme smetanu a povaříme do zhoustnutí.Ke konci přidáme bazalku a krátce provaříme.Můžeme dle chuti dosolit.Masíčko na talíři přelijeme omáčkou.Podáváme nejlépe s rýží.
Místo panenky můžeme použít třeba kuřecí prsíčka a místo sušené bazalky čerstvou.
Předchozí recept:
Osvěžující stracciatela
Následující recept:
Tuňákový salát s nivou
Vepřová panenka s bazalkovou omáčkou - diskuze


Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků