banner

Recept: Pekingské maso – výborná minutka!!!

Postup

Suroviny: kuřecí prsa, sůl, pepř, grilovaní koření, kari, sojová omáčka, škrob (Naturamyl), 1 vejce, slané arašídy – malá hrstička, pekingské zelí, asi ½ hlávky.

Postup: kuřecí maso omyjeme, osušíme,nakrájíme na tenké nudličky nebo na kostky. Vložíme do misky, osolíme, opepříme, zasypeme kari a grilovacím kořením, promícháme-rukou je to nejlepší. Zalijeme sojovkou, zasypeme škrobem, znovu promícháme, poté vyklepneme do směsi vejce, přisypeme arašídy, promícháme.
Necháme chvilku uležet, pak zprudka pečeme na pánvi. Mícháme, opékáme a když maso krásně změkne ( netrvá to dlouho a vajíčka se rozhodně nespálí ), přisypeme opláchnuté nakrájené pekingské zelí, směs propaříme, prohřejeme (klidně pod pokličkou ), až zelí jakoby zesklovatí.

Je to fakt výborná směs, já si ji smíchávám s vařenou rýží a nemá to chybu!!!

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Tvarohová bábovka

Následující recept:

Skvělá kulajda

Pekingské maso – výborná minutka!!! - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici